Chtěla jsem se zeptat co říkáte na různé klikačky a podobně které slibují zisk jsou bezpečné? drží slovo? Jaké s nimi máte zkušenosti? díky
mod. by Ltb: je mi líto, tohle téma musím uzamknout, zároveň zcenzurovat od konkrétních odkazů. Zhruba před dvěma týdny jsme byli důrazně upozorněni "googlem", že jakékoliv zmiňování klikacích programů ve fóru je proti reklamním pravidlům google.com.
Díky za pochopení.
P.S. v pravidlech fóra tohle zatím není zaneseno, to zajistím v blízké budoucnosti.
Vydělávaní na internetu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
peníze posílají na PayPal účty. ty klikačky se vůbec nevyplatí. pokud neseženeš hodně reffů (lidí co za tebe budou klikat) tak to nemá ani smysl začínat. jednou jsem v tom dobře jel, ale výdělek nestál vůbec za to. znám lidi co mají třeba měsíčně 300$ ale ti u toho sedí celé dny a nic jiného nedělají a nehledě na to, že si stahuješ do PC spyware a viry.několikrát se mi stalo, že po kliknutí na povinný odkaz na mě vyskočil vir. takže ruce pryč od toho!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 12969
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3481
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4924
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3591
-
od petr22