Zadrhává se PC Win 7.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zadrhává se pc při větší aktivitě CPU asi???
Teplota je v pořádku.Díval jsi se do správce úloh jestli je vidět proces,který to udělá?
Poradíte co dál?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 10 vteřinách:
No zkusims to zjistit jestli to dělá nějakej proces jestli je to nějakym procesem.
Dodatečně přidáno po 9 minutách 28 vteřinách:
Ale to zjistím až zítra ráno,protože jsem restartoval pc
Dodatečně přidáno po 1 minutě 10 vteřinách:
No zkusims to zjistit jestli to dělá nějakej proces jestli je to nějakym procesem.
Dodatečně přidáno po 9 minutách 28 vteřinách:
Ale to zjistím až zítra ráno,protože jsem restartoval pc
Dávám sem procesy a plus historii využití procesoru.Tam kde je ta červená tečka se to zadrhlo.Nevím co to dělá,žádnej proces to nedělá.Už si nevim rady.Nejvíc se to trhá,když pracuji s Windowsem,jako otevírání oken nebo i přecházení obsahu na webu jakoby když se něco načítá jestli to je disk já fakt nevim nerozumim tomu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zadrhává se PC Win 7.
Je třeba se dívat do aplikací.Projít jak co funguje,když je v pořádku a v případě zvýšení zjistit jestli bude vidět,která to dělá.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Výpis zcela k ničemu pokud dole nepovolíš procesy jiných uživatelů, což jsou vlastně procesy samotného systému.
Já osobně bych přeinstaloval operační systém, záleží na vás.
Pokud se rozhodnete že ano, tak si zálohujte všechny osobní soubory a stáhněte si ovladač pro síťovou kartu, poté si stáhněte instalační ISO Windows 7 a postupujte podle návodu (např. http://web.tobynet.eu/obsah/reinstall/windows7.php ).
Pokud se rozhodnete že ano, tak si zálohujte všechny osobní soubory a stáhněte si ovladač pro síťovou kartu, poté si stáhněte instalační ISO Windows 7 a postupujte podle návodu (např. http://web.tobynet.eu/obsah/reinstall/windows7.php ).
Tak a je to,už je vše v pořádku.Bylo to tím,že jsem měl disk plný,měl jsem asi jen 30 gb volnýho místa.Díky mějte se 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”