caute pls poradte mam novou grafiku a zdroj grafiku ATI RADEON HD 3870 X2 a zdroj cheftec 850W predtim jsem mel Geforce 8800 GTS 640 MB a zdoj 500W a jak jsem odinstaloval ovladace od Nvidie tak mi nejde net (kabl pripojeny normalne do LAN )od te doby nevite cim to je? a kdyz jsem nainstaloval ovladace od ATI tak nejde porad jde mi jen bezdrat ale kabl to vubec nenajde :( poradte neje nejak vytvorit treba v mista v siti ? :(
dekuju moc za radu bdu vam vdecnej moc dekuju
Zdarec INTERNER PLS O RADU :( dekuju
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nerozumím řeči tvého kmene...
//ano,prosím,nezapomínejme,přes všechny ty technologie,
že jazyk je stále hlavním komunikačním kanálem
//Baron Prášil

//ano,prosím,nezapomínejme,přes všechny ty technologie,
že jazyk je stále hlavním komunikačním kanálem

//Baron Prášil
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstalace grafické karty nemá vliv na připojení k síti. Pravděpodobně jsi odinstaloval i něco jiného. Mrkni do správce zařízení, zda tam nemáš otazník, nebo vykřičník. V tom případě chybí, nebo je poškozený příslušný ovladač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A tu GK si tam dával sám? Máš integrovanou síťovku nebo PCI? Já jen jestli si jí při té instalaci GK "neodinstaloval" třeba statickou elektřinou nebo šroubovákem 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
jj diky
jj diky jak jsem kdosi psal mam aji zakladovku on nvidie a omyslem jsem to odinstaloval
diky moc
diky moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2453