Dobrý den,
poslední dobou mám problém s monitorem. Na pravé straně monitoru (notebook) se mi zobrazuje taková černá skvrna viz příloha (pardon za špatnou kvalitu). Zkusil jsem nainstalovat nejnovější driver na grafiku a nepomohlo. Když se mi skvrna zezačátku začala objevovat, stačil restart a většinou zmizela. Teď už restart nepomáhá. Ještě jsem vypozoroval to, že když zmáčknu na notebooku tlačítko F5 pro zčernání obrazovky a pak obrazovku znova s F5 rozsvítím, tak je obrazovka na 2 sekundy v pořádku a pak se zase skvrna objeví. Děkuji za každou radu :)
Část obrazovky je černá
Re: Část obrazovky je černá
Nefoť to, ale dej sem printscreen a pokus se ten obrázek dát normálně. Proč to ,máme otáčet?
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Z printscreenu to nemusí jít vidět, protože to vypadá na HW chybu (pro ověření ale můžeš poslat i screen). Na tom, jak je obrázek otočený vůbec nezáleží, protože cílem bylo ukázat černou skvrnu, ne to, co je na notebooku zobrazeno.
I use Arch BTW
Prinscreen nema smysl, protoze to na nem nebude.
Mechanicke poskozeni displeje, pravdepodobne narazem.
Mechanicke poskozeni displeje, pravdepodobne narazem.
Je to divné, teď jsem asi 20x zmáčkl tlačítko F5 a skrvna zase zmizela... na printscreenu skvrna není vidět, proto jsem ho sem nevkládal
Skus zmacknout rukou okraj displeje tam co je ta skvrna, jestli se neco zmeni.
to jsem zkoušel .. nic se nezměnilo právě .. ani to nezesvětlalo ... nic
Printscreen se dává proto, aby se poznalo zda se jedná o vadu grafické karty, nebo vadu displeje. Obrázek se otáčí správně proto, aby bylo vidět kde je vpravo, vlevo, nahoře nebo dole. Tady se musí otočit hlava. 
Tohle vypadá na to mechanické poškození, nebo nějakou tekutinu.

Tohle vypadá na to mechanické poškození, nebo nějakou tekutinu.
- Přílohy
-
- obrazovka.jpg (21.42 KiB) Zobrazeno 1515 x
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Ze je to vada displeje a ne graficke karty je jasne na prvni pohled.
Hlavu otacet take netreba, protoze to bude vypadat stejne i vzhuru nohama.
Hlavu otacet take netreba, protoze to bude vypadat stejne i vzhuru nohama.
Koukám že ty si nějaký vědátor
Dobře hlavu otáčet nemusíme, ale pak vpravo žádná skvrna není, jenom jedna je dole.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1720
-
od Vítek Pokorný
Zobrazit poslední příspěvek
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6206
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5705