Jak vypnou mikrák na webce???? - Vyřešeno Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

tanatos
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Jak vypnou mikrák na webce???? - Vyřešeno  Vyřešeno

Příspěvekod tanatos » 03 bře 2008 18:37

Zdravím, koupil jsem si už dávno webkameru ale po chvilce jsem zjistil že je s mikrákem. Nijak mi tam nevadí ale když si s někým telefónuju, tak to jde špatně slyšet protože je velice citlivý a dokonce když telefúnuju, tak lidi slyší i hučení mého PC. Vyzkoušel jsem zapnout nahrávání a bylo to šílené. Pak jsem zkusil vydělat webku z USB a zastrčit starý mikrák. Nádhera... No webku jsem si koupil jen proto aby mě bylo vidět a né slyšet na to mám normální mikrák. Zkoušel jsem se pohrát i v nastavení webky a tak jsem zeslabil mikrák ale zase mi nefakal ten starý protože jaksi když mám v USB webku a ve zdířce mikrák tak faká jen webka a mikrák ve webce který mi tak hnusně hraje. Přemýšlel jsem i o tom že bych webku rozmontoval a mikrák jednoduše urval, ale bojím se, že bych něco pokazil. Prosím, HELPněte
Naposledy upravil(a) tanatos dne 03 bře 2008 19:06, celkem upraveno 1 x.

Reklama
tanatos
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 03 bře 2008 19:06

Tak jsem to vyřešil... díky za pomoc :lol:

tanatos
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 03 bře 2008 19:23

jo a vlastně, udělal jsem to přes ovládací panely v nastavení zvuku kdy se dá vybrat zařízení (pro ty, kteří by to časem mohli potřebovat)

Pro ty co by toto potřebovali je tu i obrázek: http://img165.imageshack.us/img165/3002/zvukkwebcese8.jpg

Zpět na “Vše ostatní (hw)”