První, co mě vzhledem ke spokojenosti napadlo, bylo zakoupit ten samý model. K mému překvapení tato sluchátka poměrně dost zlevnila a v Alze a CZC se dají pořídit za 1000 Kč (to není vůbec špatná cena), takže by to rozhodně nebyl špatný kauf. Dnes jsem se ale rozhodl, že bude nejlepší se ještě před případným nákupem poradit zde.

Pročetl jsem pár posledních témat se stejnou tématikou a podíval se na doporučené modely, které se zdají být vyhovující, tj:
Superlux HD-668 B (tyhle se mi dost líbí, zaráží mě ale nízká cena)
Superlux HD-681 EVO
AKG K52
Pěkné věci jsem také slyšel o sluchátkách značek Sennheiser a Audio Technica - to už jsme ale nejspíše v jiné cenové kategorii
Každopádně mi jde o to, jestli tato sluchátka (nebo i klidně jiná v cenové kategorii do 1000 Kč 1500 Kč) nabídnou lepší hudební přednes než má aktuální sluchátka Sony MDR-V55.
Na sluchátka mám následující požadavky: Musí mít kabel veden pouze z jednoho sluchátka (ne z obou), kvalitní konstrukce a věrné podání hudby (používány budou výhradně na poslech hudby doma). Cena do 1000 Kč 1 500 Kč (cena Sony MDR V55) Jako plus bych bral odnímatelný kabel, ale nevyžaduji to.
Co poslouchám: Kromě "moderních interpretů" (Imagine Dragons, Garrix, Guetta, Adele a stovky dalších" často poslouchám i instrumentální hudbu (piano, housle, atd. - mám rád Piano Guys, Tiersen ale i klasiku typu Vivaldi, Mozart, Prokofiev, apod.) Čili sluchátka by měla být určena víceméně na všechny žánry...

Na závěr dodám, že je mi jasné, že si sluchátka budu muset stejně osobně vyzkoušet, před tím bych ale rád znal vaše názory a tipy na kvalitní sluchátka v dané cenové kategorii (tedy na jaká sluchátka se mám zaměřit)

Díky