Help Hacker (vyřešeno) Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Crave
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 02 bře 2008 20:24

jj radsi si ho hod do ignoru pac menit cely contact list..dopisovat, shanet atd....

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 02 bře 2008 23:20

Je dobře, že jsi mu nic neposlal. V adresáři repair je záloha registrů, nastavení uživ.účtů a instalační log z instalace windowsů. Takže i kdyby sis změnil heslo na Ahoj, v tomto adresáři se nic nepřepíše a ty bys mu poslal své kompletní nastavení a hesla, tak jak sis je nainstaloval s woknama!!!

Navíc jemu ty zálohy nemůžou pomoct, protože má vytvořený jiný uživ.účet/účty a nabootování poškozeného systému s jiným nastavením (tvůj účet), než je původní instalace se podle mě nemůže povést.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 03 bře 2008 00:14

jsem to zkoušel a nejde to...teda me to vyhazovalo modrou obrazovku...

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 03 bře 2008 21:56

Crave: nenapsal jsi, co jsi zkoušel, ale pokud to bylo použití záloh z adresáře repair, tak to se dělá z opravné konzole po nabootování z instal.CD
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 03 bře 2008 22:45

no nesel mi nacist disk..pac mi nesel nacist ntoskrnl.exe...jsem nevedel co s tim, tak jsem to dal odbornikovi u nas na skole na pc a on mi tam zkopiroval z jeho pc na muj hdd nejake nastaveni..disk sel nacist-jako xp se nacitalo ale pak mi to vyhodilo modrou obrazovku..tak jsem usoudil ze bude nutny format a byla chyba v nastaveni biosu..mel jsem tam raid, ale melo tam byt ide

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”