Windows 7 - 10
Windows 7 - 10
Měl jsem Windows 10 bodka hrál jsem CSka měl jsem tam nějaký vir tak jsem se nasral a dal tovární restartování vymazal se mi windows nějakým spůsobem jsem dal windows na flash disk Windows 7 dal jsem to do počítače něco sem tam namačkal a spustilo se mi stahování Windows 7 ale potom když jsem chtěl dát jakože instalovat tak nemůžu ani kliknout ani hýbat myší takže jestli bude někdo hodnej tak mi poraďte nějakej link aŤ si ho dám znovu na flash disk potom do počítače a jak to nabootovat a tak jestli tomu někdo rozumí je mi pouze 13 let takže nejsem dosti inteligentní na to abych to uměl sám pls takže jestli někdo bude hodnej a poradí mi celej postup.
Re: Windows 7 - 10
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Na počítači, na který budete instalovat Windows 7, povolte v BIOSu bootování z USB zařízení. Nevím kde, nemáte někdo tutorial nebo něco kde to najít jak to tam nastavit? 

Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Dej to někomu, kdo tomu rozumí. Tady to nedopadne jinak dobře...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7881
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30