Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1 Vyřešeno
Re: Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1
Hmm to přece není otázka nepochopení, ale neuposlechnutí rady. Ty máš v PC 2 HDD?
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Disk 0 a 1 jdou dva fyzicke disky.
Ty zkratka spojit dohromady jaksi nejdou.
Ty zkratka spojit dohromady jaksi nejdou.
Tomu rozumím, jen si nejsem jistej jestli používá svoji fotku a ne něco vygooglovanýho.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Já nevím co teď po tolika pokusech mám v PC, ukazuje to to, co jsem zaslal, měl jsem mít jeden HD o 450GB
teď jsem pro změnu zkusil nainstalovat ty 32bit a to prošlo normálně, tak nechápu proč nejde nainstalovat ty 64bit
instaloval jsem z odkazu ze začátku tohoto tématu, který mi tam někdo poradil
z toho ulozto.
tam jsem omylem klikl 32bit bez smazání oddilů a instalace se podařila, ale 32,
pak jsem dal tedy 64bit a na rady smazal oddíly a zůstaly tam jen ty na obrázku, nebo ta zpráva
pak jsem šel dál a nešlo to nainstalovat
instalaci jsem provedl znovu, teď jsem už u oddílů nedělal nic (zase tam byl vytvořený nějaký menší oddíl navíc) a 64 verze se nenainstalovala , stejná chyba
dal jsem tedy 32 a to normálně proběhlo
32 jsou v něčem horší než 64?
Originál ISO by mi měl poskytnout výrobce SONY? Když jsem chtěl stáhnout z microsoft a zadal kód na štítku tak byla hláška, že mám software win7 od SONY
koukal jsem na ceny a za 100 win7 nejsou
předtím po zakoupení až dodnes jsem měl rozhodně 64bit
Dodatečně přidáno po 1 minutě :
jako že bych vygoogloval že zrovna někdo má 2 disky???
))))
ne to jsem normálně vyfotil co tam mám, protože už jsem nemohl printscreen a z druhého notebooku jsem to pak zaslal
Dodatečně přidáno po 6 minutách 19 vteřinách:
Takže teď to mám takhle
nové WIN7, 1 DISK /asi??
ALE 32bit

teď jsem pro změnu zkusil nainstalovat ty 32bit a to prošlo normálně, tak nechápu proč nejde nainstalovat ty 64bit
instaloval jsem z odkazu ze začátku tohoto tématu, který mi tam někdo poradil
z toho ulozto.
tam jsem omylem klikl 32bit bez smazání oddilů a instalace se podařila, ale 32,
pak jsem dal tedy 64bit a na rady smazal oddíly a zůstaly tam jen ty na obrázku, nebo ta zpráva
pak jsem šel dál a nešlo to nainstalovat
instalaci jsem provedl znovu, teď jsem už u oddílů nedělal nic (zase tam byl vytvořený nějaký menší oddíl navíc) a 64 verze se nenainstalovala , stejná chyba
dal jsem tedy 32 a to normálně proběhlo
32 jsou v něčem horší než 64?
Originál ISO by mi měl poskytnout výrobce SONY? Když jsem chtěl stáhnout z microsoft a zadal kód na štítku tak byla hláška, že mám software win7 od SONY
koukal jsem na ceny a za 100 win7 nejsou
předtím po zakoupení až dodnes jsem měl rozhodně 64bit
Dodatečně přidáno po 1 minutě :
jako že bych vygoogloval že zrovna někdo má 2 disky???

ne to jsem normálně vyfotil co tam mám, protože už jsem nemohl printscreen a z druhého notebooku jsem to pak zaslal
Dodatečně přidáno po 6 minutách 19 vteřinách:
Takže teď to mám takhle
nové WIN7, 1 DISK /asi??
ALE 32bit

Podle té fotky máš v PC jeden HDD. Druhý tam fakt nevidím a nechápu proč na předchozím screenu jsou 2 HDD /viz. petr 22/
Tady jde dle mého názoru o špatný systém, to co si stáhl asi obsahuje 32 a 64 nefunguje. Tak jsme zase na začátku. Je třeba regulérní systém.
Tady jde dle mého názoru o špatný systém, to co si stáhl asi obsahuje 32 a 64 nefunguje. Tak jsme zase na začátku. Je třeba regulérní systém.
ok
takže kontaktuji sony, jestli mi zašlou ISO na win7 a zatím budu používat 32
mezi 32 je pro mě, když stahuji videa, nebo přehrávám videa nějaký rozdíl?
ještě jednou děkuji za rady
takže kontaktuji sony, jestli mi zašlou ISO na win7 a zatím budu používat 32
mezi 32 je pro mě, když stahuji videa, nebo přehrávám videa nějaký rozdíl?
ještě jednou děkuji za rady
Daj sem teraz screen ,čo máš v Správa diskov.Alebo si nainštaluj tento program a daj sem screen.
http://www.disk-partition.com/free-partition-manager.html
Nechceš to chceš skúsiť ešte raz ,keďže už Ti to ide lepšie.Ak áno ,klikni si na tejto stránke https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-toolna Windows ISO Downloader.exe , potom to spusť a stiahni svoje ISO.
http://www.disk-partition.com/free-partition-manager.html
Nechceš to chceš skúsiť ešte raz ,keďže už Ti to ide lepšie.Ak áno ,klikni si na tejto stránke https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-toolna Windows ISO Downloader.exe , potom to spusť a stiahni svoje ISO.
Tak ak si klikneš PTM na ten druhý disk a dáš si vytvoriť nový zväzok , tak by sa mal objaviť aj ten druhý disk.Podľa mňa si aj ten prvý disk mal rozdeliť.
Pro jaký účel to mám udělat?
Ak ten druhý disk , nechceš používať , tak potom ho vyber ,nech sa zbytočne netočí.
Jak vyber?
Dodatečně přidáno po 2 minutách 54 vteřinách:
když jdu pravým tlačítkem na disk 1 tak mi to ukazuje tyto možnosti
Dodatečně přidáno po 2 minutách 54 vteřinách:
když jdu pravým tlačítkem na disk 1 tak mi to ukazuje tyto možnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-