Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 17:57

Proboha co tu pořád řešiš. Pokud nemáš mechaniku tak si to ISO dáš na USB /musí být bootovací/, pak nabootuješ a nainstaluješ. Ty prostě něco děláš špatně.
A podstatná věc je mít legální, nebo aspoň ověřený systém!
Proč si proboha někteří myslí, že na uložto dá někdo funkční systém? Že by to byl nějakej hodnej člověk, který nám chce ušetřit peníze, nebo někdo kdo nás chce jen potrápit.

Dobrá rada je jen s funkčním systémem, kdo na něj nemá koruny, má zdarma Linux.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

Reklama
janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 17:58

na win7 stačí i 50-100? nebo nutno těch 200?

RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod RIKI22 » 29 dub 2017 17:58

Priprav si takto ten DISK1
RIKI22 píše:Sú tam dva disky a Disk3 je zrejme 16GB USB kľúč.
Obrázek

Odstráň tých 100MB aj C.
50 je málo ,100 je v pohode , ak nehráš hry.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 18:03

Disk neni potreba pripravovat, pri instalaci Windows na prazdny disk bez oddilu si Windows vse vytvori samy.

"Proč si proboha někteří myslí, že na uložto dá někdo funkční systém? "

Naprosta vetsina ISO souboru na uloz.to jsou normalni instalacni media Windows. Konkretne to s aktulizacemi z unora 2017 tu doporucjeme kazdemu, kdo chce instalovat Windows 7.

O legalnosti systemu nerozhoduje to jestli je instalacni medium z uloz.to nebo lisovane DVD, ale to, jestli ma clovek platnou licenci Windows.

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 18:07

Takhle? Nebo něco mám opravit?

Dodatečně přidáno po 2 minutách 52 vteřinách:
Petr 22 - šlo o to, že jsem z onoho souboru z ULOZTO poté, co mi někdo poradil ybch nejprve smazal všechny oddíly, omylem nainstaloval 32 misto 64 a nyní už mi nejde nainstalovat ty 64.
Přílohy
15.jpg

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 18:19

Naprosta vetsina ISO souboru na uloz.to jsou normalni instalacni media Windows. Konkretne to s aktulizacemi z unora 2017 tu doporucjeme kazdemu, kdo chce instalovat Windows 7.

O legalnosti systemu nerozhoduje to jestli je instalacni medium z uloz.to nebo lisovane DVD, ale to, jestli ma clovek platnou licenci Windows.

To samozřejmě není pravda a je pro mne otázkou jak to petr ví? On je stáhla a nějak porovnával?

To si opravdu myslíte že někde doma u PC sedí nějakej dobrodinec, který si řekne "máme tu chudáky a tak jim upnem systém zadara" ?

Kolik jich tam dal asi petr22?
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 18:22

TAKTO? (v tom posledním jsem přehlédl, že jsi psal i C pryč)
Přílohy
16.jpg

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 18:25

Nevím co s tím tropíš, ale zase máš něco jiného. Proč to nenainstaluješ znovu, od začátku?

A petra22 neber vážně, legální je pouze to, co dodal výrobce a ne nějakej strejda na uložto. Pokud by to z uložto někomu něco poškodilo, pak ho mikrosoft může klidně žalovat,

¨

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 18:29

ERIK : Protože od záčátku, když dám instalovat, tak to tu 64verzi nechce vzít, kouknu pár stránek zpět tam jsem psal i s fotokou co to ukazovalo, že nejde nainstalovat ta 64 verze

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 18:34

A je to tady znovu - chapes ty rozdil mezi licenci Windows a instalacnim mediem Windows? Nejspis ne, protoze stale dokola opakujes, ze ti nekdo pomoci uloz.to muze darovat licenci.

Na uloz.to muzes nahrat jedine a pouze instalacni medium Windows, sam si muzes overit, ze tech souboru jsou tam desitky. Ty co se jmenuji stejne jako ISO soubory na serverech Microsoftu a maji i stejny kontrolni soucet, jsou naprosto normalni instalacni media jako mas v krabicove verzi Windows.

A kdyz mas platnou licenci na Windows, je uplne jedno, z jakeho zdroje je instalacni medium pokud neobsahuje napr. aktivator.

Upnuty system zadara = piratska verze Windows = nelegalni. Instalacni medium ktere po instalaci vyzaduje aktivaci = po zadani platneho licencniho klice spolu s platnou licenci = legalni system, ktery projde i softwarovym auditem.

Tenhle konkretni pripad:

Tazatel stahnez uloz.to ISO soubor, ktery jsme mu poradili. Kdyz pri instalaci zada platny licencni klic na ktery ma doklad, ma LEGALNI SYSTEM. Kdyz nema licenci pouzije loader, ma NELEGALNI SYSTEM. Instalacni medium (ISO) NENI licence Windows.
Tohle uz by pochopila snad i moje kocka.

"A petra22 neber vážně, legální je pouze to, co dodal výrobce a ne nějakej strejda na uložto."

Aha, takze ted uz dokonce jsou legalni jen Windows ktere dodal vyrobce, ale ty ktere dodal Microsoft uz ne.

Prosim dopln si pravni vzdelani o licencovani a zpusobu instalace Windows. Znovu opakuji, neexistuje legalni a nelegalni instalacni DVD Windows, ale legalni a nelegalni nainstalovany system.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 29 dub 2017 18:37, celkem upraveno 1 x.

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 18:39

Já nikomu netvrdím že mi někdo z ulož.to může darovat licenci

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 29 dub 2017 18:41

Erikprvní: pro případné dohady s ostatními vol prosím cestu SZ. A totéž platí i pro ostatní

Děkuji
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2905
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    7883
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3239
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Supermium - Chromium "Google Chrome" výborný internetový prohlížeč pro Windows XP, Windows 7 od Windows 2k a vyšší verze
    od IMB » 13 říj 2024 16:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    5577
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    14 říj 2024 21:13
  • Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
    od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2511
    od Tazator Zobrazit poslední příspěvek
    30 zář 2024 06:02

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”