Problémy s win 10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

TheAlty
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problémy s win 10

Příspěvekod TheAlty » 06 kvě 2017 01:30

Dobrý den dnes jsem vyměnil starý harddisk za nový z doměním že to vyřeší jeden problém ovšem zjistil jsem že po přídání nového hdd a nainstalování win 10 nemohu otevřit windows start prostě nereaguje ani po chvilce a když na ploše dám přizpůsobit tak to napíše "K souboru není přudružen žádný program, který by mohl tuto akci provést. nainstalujte potřebný program, pokud je již nainstalovaný vytvořte přidružení pomocí ovládacího panelu Výchozí programy" což bych ovšem zkusil kdyby to šlo což ovšem nejde ani když jsem se dostal do "Teto Počítač" pomocí vytvoření nové složky tak jsem tedy zkusil nainstalovat drivery od MB ovšem instalace se nestpustila ani po delším čekání. reinstalace windows nepomohla a start stále nejde otevřít ani nainstalovat drivery od základní desky. mohu tedy poprosit o radu :)

předem děkuji :)

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Problémy s win 10

Příspěvekod Pic » 06 kvě 2017 13:09

Z toho popisu nejsem moc moudrý. Instaloval jsi Win 10 na nový disk a po jejím dokončení a zobrazení plochy nereaguje na tlačítko myši, ani na klávesnici. Je to tak?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

TheAlty
nováček
Stav:

Příspěvekod TheAlty » 06 kvě 2017 13:58

Pic píše:Z toho popisu nejsem moc moudrý. Instaloval jsi Win 10 na nový disk a po jejím dokončení a zobrazení plochy nereaguje na tlačítko myši, ani na klávesnici. Je to tak?

ne ne je to přesně tak jak je to popsané prostě jsem nainstaloval win 10 chtěl jsem nainstalovat drivery ale nereaguje tlačítko start myslím to co je vlevo dole :D klikám neraguje a tak jsem zkusil něco jiného pomocí pravého tlačítka klikl na prázdnou plochu a dal přizpůsobit no a poté to napsalo ten error který je uvedený a červeně zvýrazněný takže mě zajímá čím by to mohlo být protože ani poté co se mi podařilo dostat do "TENTO POČÍTAČ" tak i když jsem myslel že nainstalování driveru to vyřeší zklamáním jsem zjistil že instalační program se ani nespustí kliknu otevře se taková ta "správcovská tabulka" kliknu na ano a po delší době se nedočkám ničeho jiného než čekání bez výsledku opakované restarty a zkouška obnovení do továrního nastavení nepomohli abych byl přesnější u obnovení do továrního nastavení vyskočil error bohužel už nevím co tam bylo napsané. už si tedy nevím rady

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 kvě 2017 18:22

Pravděpodobnou příčinou původních problémů před výměnou disku nebyl právě disk, ale jiná závada v PC. Uveď případně jaké to byly problémy, či další podrobnosti. Chybu je třeva hledat mimo disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Vojta11
nováček
Stav:

Příspěvekod Vojta11 » 06 kvě 2017 18:46

Chyba je zcela jistě v systému, kdoví kam si ten systém instaloval. Odpoj jeden HDD a nainstaluj systém na ten co tam je, pak připoj druhý disk.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”