1. jedina hra ktoru hravam je LOLko a kupil som si NTB v domneni ze parametre budu na tuto MMRPG stacit
parametre - 2,2GHZ procesor (2 jadra), Graficka karta - GeForce 635M - 2GB, 8GB RAM DDR3
2. Hra na MINIMALNYCH nastaveniach kolise zo 60 FPS na 04!
3. Pripojenie na internet je stabilne - 23ms ping pocas celej doby hratia
4. urobil som vsetko - aktualizacia ovladacov (uplny vymaz a stiahnutie novych), defragmentacia disku, vymazanie registrov, novy antivirak, preinstalovanie OS (Windows 8.1 aktualne), cisty start...niesom amater, proste vsetky bezne veci som skusil
5. v logoch mi ukazuje iba integrovanu kartu - HD Graphics...pricom v systeme mi ukazuje ze vysokovykonny chip NVIDIA pracuje spravne.
6. riesil som to aj so supportom LOLka, ale nevedeli mi pomoct - radili iba bezne veci, ktore som skusal, ale stale FPS KOLISE
hru proste zacnem na 60 ale uz po par sekundach to zacne skakat ako sa mu zachce (samozrejme vsetky ostatne aplikacie v ratane prehliadacov su vypnute pocas hrania)
7. hru som skusal na ovela slabsich pocitacoch kde slape dokonca na vysokych detailoch, takze nieje mozne aby to ten moj proste len neutiahol - niekde je problem
viem nejako overit ci je problem v grafickej karte ? ci ju system nacita ? proste nejako to vyriesit ?
vopred dakujem za kazdy napad