Odinstalace a instalace hry
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstalace a instalace hry
Měl jsem nějaké problémy s touto hrou a nevěda jestli je to ní nebo XP jsem ji odinstaloval a znovu nainstaloval.Problémy zůstaly.Bral jsem ,že zkusím jestli je to Winama a obnovil systém.Tam ovšem hra nešla spustit ani odinstalovat.tak jsem ji jen smázl a pustil nějaký čističe na registry.Teď ovšem hotovo.Když spustím DVD objeví se Nainstalovat,ale pak už mě to hodí jestli chci hru Odinstalovat
Ikdyž už tanm není !Když to odkliknu tak mi to nahlásí úspěšné odstranění,ale pak se když dám znovu Instalovat tak znovu to samé.Zkoušel jsem to z DVD přímo ze Setupu-zase.Znovu čistil registry-nejde.Nejde nainstalovat ani se toho zbavit.Obnovil jsem i systém na jiný čas -nic.Pořád mě to hází jestli chci odinstalovat ...Ikdyž na spouštěcí obrazovce mi to ukazuje Instalovat.Porstě někde je něco co ještě brání instalaci,ale jak to najít?Čistil jsem CCleanerem,TuneUp.System Mechanik i System Registry.

Naposledy upravil(a) liborek dne 08 bře 2008 01:18, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pročistil jsi i Documents and Settings? Ručně promazat registry pomocí regedit.exe?
Jinak, časté cestování v čase pomocí obnovení systému je cesta do pekel, nakonec ti nezbyde nic, než OS přeinstalovat - systém se začne chovat naprosto nepochopitelně a nestabilně. Osobní neblahá zkušenost (od jisté doby tuto "funkci" vypínám, šetří to místo na disku
).
Jinak, časté cestování v čase pomocí obnovení systému je cesta do pekel, nakonec ti nezbyde nic, než OS přeinstalovat - systém se začne chovat naprosto nepochopitelně a nestabilně. Osobní neblahá zkušenost (od jisté doby tuto "funkci" vypínám, šetří to místo na disku

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Registry jsem ručně přemazal ještě Documents and Settings...Jdu se mrknout.Mimochodem v 98 bylo obnovení daleko lepší,v XP mě to někdy taky s**e.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No tak a co je scanreg/restore?Není to přímo to samé,ale skoro.Tu hlavní a dobrou službu to udělalo.Hlavně to nechávalo soubory jak mělo a ne jak v XP kde to potom n
Ale to hlavní-pořád se nedaŘÍ.Už jsem smazal kdeco se našlo,ale pořád to něco blokuje a chce to odinstalovávat.Přece to kvůli takové blbosti nebudu formátovat
/Což bych tedy nedělal,ale nechal si na dohrátí jindy/
Ale to hlavní-pořád se nedaŘÍ.Už jsem smazal kdeco se našlo,ale pořád to něco blokuje a chce to odinstalovávat.Přece to kvůli takové blbosti nebudu formátovat

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pánové dostal jsem se k něčemu po třech probdělých nocích.Určitě není konec,ale musel jsem se o to podělit.Co dokáže počítač jsem po těch letech poznal až teď.Nebudu popisovat co se dělo neboť to by bylo na dlouho.Ale objevovaly se mě naprosto neznámé hlášky.Byl jsem vyzýván k vkládání Cd WinPři čištění disku kvůli mazání Bodů obnovení,všude mě blikaly vykřičníky a varování.Prostě tři dny hrůzy.Programy které jsem smazal se mi opět objevily a ty co jsem měl mě přestaly jí nebo zmzely.Někdy to musím podrobně sepsat a probrat jednotlivé věci.
Mockrát jsem si říkal,že jsem se chtěl vyhnout reinstalu a tohle bylo Xkrát horší.Opravdu jsem zíral co Bill dokáže,jen jedno vím jistě,že nic nevím jak jsem se k momentálnímu stavu dopracoval
Tak to jen tak,muselo to ven.Některý hlášky jsem vyfotil tak jak to zpracuji tak je sem dám.
Teď jsem se dal do uklízení té spoušti,co jsem se potřeboval zatím jede ale jak např.vysvětlit,že po posledním obnovení systému a vrácení zpět se mě "odinstalovalo asi dvacet programů
Zůstaly jen nefunkční zástupci a v jejich složkách jen Uninstal
Jsou to jen takový blbosti tak už jsem to všechno dal zpět,ale jinak nepochopitelné.

Teď jsem se dal do uklízení té spoušti,co jsem se potřeboval zatím jede ale jak např.vysvětlit,že po posledním obnovení systému a vrácení zpět se mě "odinstalovalo asi dvacet programů

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2402
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21