Jojo, jdu na to, už jsem uvolnil místo na interním
Dodatečně přidáno po 25 minutách 24 vteřinách:Tak, skončil jsem s chybou, nakonec jsem to hodil na SD protože se tomu do interního nechtělo, při pokusu nainstalovat ten soubor mi to vyhodilo:
E:unkown command [log]
Proces updater skončil s CHYBOU: 7
Chyba při instalaci zip souboru '/external_sd/
tulip-ota-eng.e2303-7.1.1-NOF26V-20170217.zip'
Obnova detailů oddílu...
...hotovo
Neuspěšné
Zkusím teda ten SONY Companion a pokud ani to nepůjde tak zkusím ještě stáhnout jiný firmware... :/
Dodatečně přidáno po 39 minutách 47 vteřinách:Tak asi budu muset nejdřív zamknout bootloader aka zavaděč Xperia companion je moc chytrá na to aby to přeinstalovala telefon s odemčeným zavaděčem takže ho zkusím zamknout a uvidím
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 13 minutách 6 vteřinách:Takže jsem to udělal následovně: Zamknul jsem bootloader a jelikož se telefon nechtěl načíst tak jsem dal opravit v softíku Sony Xperia companion, nyní jsem ve fázi kdy se telefon nastavuje... Tak uvidím, podívám se jestli je bootloader zamčený a na ověření jestli tam ten root není si stáhnu nějakou appku z google play.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 19 minutách 12 vteřinách:Takže vypadá to, že se vše povedlo jak má, bootloader zamčený a telefon je bez rootu. Díky moc všem