Zdravím :) Mám takový problém. Když chci sputit hru nebo vymazat nějakou složku tak mi to napíše : Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení,cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění. Zkoušel jsem hru spustit jako správce přesto byl výsledek stejný. Když jdu do nastavení/účty/vaše informace tak tam mám napsaný název mého účtu a pod tím správce tak nevím kde je problém.
Děkuji za odpovědi.
Správce počítače
Re: Správce počítače
Problem neni nejspise nikde, takto uz od Vindows Vista z roku 2006 funguji opravneni ve Windows.
Tak jak chces ty to fungovalo ve Windows XP, kdo byl spravce mohl vsechno.
Ty jsi sice spravce, ale vsechno se standardne spousti s pravy uzivatele a kdyz to ma mit prava spravce, tak je treba to spustit s pravy spravce, vcetne souboroveho manazeru. Pokud chces neco menit treba v Program Files, musis aplikaci ktera to meni spustit jako spravce.
Pokud se jedna o jiny disk nez systemovy, tak muze byt problem s opravnenim - v takovem pripade je treba prevzit vlastnictvi slozky a a z potom menit prava a zapisovat.
Tak jak chces ty to fungovalo ve Windows XP, kdo byl spravce mohl vsechno.
Ty jsi sice spravce, ale vsechno se standardne spousti s pravy uzivatele a kdyz to ma mit prava spravce, tak je treba to spustit s pravy spravce, vcetne souboroveho manazeru. Pokud chces neco menit treba v Program Files, musis aplikaci ktera to meni spustit jako spravce.
Pokud se jedna o jiny disk nez systemovy, tak muze byt problem s opravnenim - v takovem pripade je treba prevzit vlastnictvi slozky a a z potom menit prava a zapisovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7216
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3020
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
- 12
- 4902
-
od Arnold91