hláška grafiky
hláška grafiky
Ahoj mužete mě někdo poradit,mám doma pc od kolegy kteremu jsem dělal reinstal windovs vše proběhlo ok ale po každém spuštění pc vyskočí hláška od grafiky něco ve smyslu renderování grafiky bylo změněno jedna nebo více graf.karet bylo odpojeno nebo muže být připojeno ........... podotýkám že pc funguje jinak normálně ale tahle hláška vyskakovala i před instalací ,po chvilce zmizí jde mě jen o to abych ji nějak zablokoval pokud to není nic vážného ale pokud nějaká hláška vyskakuje musí mít svou příčinu, jsem jelen co to muže dělat,porádíte, kdysy ,kdesi ,jsem o tom četl ale už bohužel zapomínám v nastavení grafiky jsem nic nenašel na vypnutí je tam jen kvůli toho renderování odkaz na net a jak naschval se tam nemužu dostat z jeho pc přes mé připojení,myslíte že muže být blbě nainstalovaná grafika ale v ní nic složitého nebylo nechal jsem vše zaškrtlé jen tam byla nějaká lišta do IE nějaky tolbar to jsem zrušil ale tohle to snad nemuže dělat ,co myslíte ,děkuji za radu jde o GForce 8600
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
Bohužel už jsem mu to odvezl a snažím se to řešit nadálku on na internet nemuže ale ta hláška vyskakuje vždy jen postartu a z lišty a vím že po kliknutí na bublinu to ma snahu připojit se na internet ,vím že takhle je to nahouby ale snažím se vypátrat co to může být ,nevím na stopro jestli neměnil grafiku ted je v práci pozdějí mu zavolám,ale nemohlo by to být ,třeba tím jestli měl předtím integrovanou grafiku a šoupnul mu tam někdo novou nechce to někde vypnout nebo tak něco ,to jenom hádám ,moc se v tom nevyznám ale kdysi jsem něco takového četl aspon myslím ,a ani nevím jestli ji měnil musím se ho zeptat přitom chaosu co mám doma jsem na to zapoměl jinak dík za snahu jestli se s ním večer spojím nebo ráno pokusím se ho navést na nějaké vyfocerní jestli to teda pochopí nebo alespon ad nadiktuje celé znění toho co tam píše zatím dík.
-
- Pohlaví:
Jak říkám spojím se s ním bohužel je v prácí a já taky musím pak dám vědět ,a požádám o radu zatím dík
Takže píšu co jsem se dověděl nejdřív musím se omluvit nejde o grafiku GForce 8600 ale o GForce7300 má jí tam od začátku takže neměl žádnou výměnu a ani neměl teda integrovanou přesná hláška je toto vyfocení se mě ho nepodařilo naučit takže doufám že vám pomuže ten opis SLI renderovani vice jednotkami CPU bylo deaktivovano.SLI bylo změněno na nezavisle renderovani CPU protože jedna z vašich karet SLI byla odstraněna. SLI renderovani vice jednotkami CPU vyžaduje dvě nebo vice grafických karet.odkaz s té hlášky navede jen na stránku NVidia to je tahle pokud to k něčemu je, http://www.slizone.com/page/home.html doufám že někdo z toho bude moudrý a pomůže jemu to prý osobně moc nevadí ale mě by urval čert když někdo za mnou příjde chce pomoci a nesnáží se vyřešit všechny problémy co má na PC ale chce pomoct jen z něčím tak to dělám za něj abych mu trochu pomohl nejsem odborník ale snažím se něco naučit takže budu vděčný za radu a jestli mužu poprosit tak trochu polopatě abych mu to nezvoral ještě víc díky za rady ahoj.
Mne to dela doma tez, a je to od nasledujici veci - reinstaloval sem ovladac pro Nvidiu Gforce 6200 a neodebral sem predtim ten puvodni... ja osobne na to seru protoze mi to zily netrha
pokud s tim neco chced delat, zkus uplne odinstalovat stavajici grafiku a ovladace ve spravci zarizeni a nainstalovat znovu
EDIT: jo a jeste jak rekl elusiv zkus integrovanou grafiku vypnout, pokud ji mas stale zapnutou tak to muze byt tim... ja to jednou snad nasel v nvidiackym ovladacim panelu to nastaveni...

pokud s tim neco chced delat, zkus uplne odinstalovat stavajici grafiku a ovladace ve spravci zarizeni a nainstalovat znovu
EDIT: jo a jeste jak rekl elusiv zkus integrovanou grafiku vypnout, pokud ji mas stale zapnutou tak to muze byt tim... ja to jednou snad nasel v nvidiackym ovladacim panelu to nastaveni...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Někde v PC a to v Biosu, nebo v ovladači GK máš nastaveno SLI (spolupráce 2 GK), proto ta hláška. Najdi a zakaž.
Edit Též poškozený, nebo nevhodný ovladač GK.
Edit Též poškozený, nebo nevhodný ovladač GK.
Naposledy upravil(a) Pic dne 12 bře 2008 20:31, celkem upraveno 1 x.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jo mrknu se mu na to až dojde s práce a pak dám vědět jestli to pomohlo dík za navedení
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pic píše:Někde v PC a to v Biosu, nebo v ovladači GK máš nastaveno SLI (spolupráce 2 GK), proto ta hláška. Najdi a zakaž.
Ne to je blbost. Tohle dělá určitá verze ovladačů nVidia (typicky přibalená ke kartám), nainstaluj novější ovladače, tam je tato chyba odstraněna...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nemohl bys prosímtě mě odkázat na ovladače pro tu jeho grafiku GForce7300 abych mu nestáhl nějakou blbost ,jednou už jsem stahoval pro sebe mám GForce 8600 a nakonec mě blbli a přitom byly napsané pro moji grafiku tak nevím co jsem zvoral a nerad bych to zopakoval dík moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4368
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 1
- 2378
-
od šulda
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9173
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2260
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4683
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”