stala se nám doma taková nepříjemná věc. V pondělí jsme přiletěli z dovolené a z naší kamery (Rollei Action cam) jsme vložily SD kartu do telefonu přítelkyně (Huawei P9 lite) a telefon tu kartu nějakým záhadným způsobem celou smazal....
Měli jsme tam fotky a videa ze šnorchlování v moři, natočené korály, a prostě zážitky z dovči.
Jednou už sem cosi kdysi obnovoval z HDD a postupoval sem tedy jako dříve - s SD kartou se již dále nic nedělalo (myšleno nenahrávalo se na ní nic), aby nedošlo k přehrání sektorů (či jak to správně říci). Stáhl jsem si program Wondershare Data Recorvery, provedl DEEP scan a videa se obnovila. Ovšem teď nastal ten problém. Fungují pouze některé a to vesměs jen ty krátké kousky. Ty větší videa 200 - 1000 MB bohužel nejdou přehrát.
A teď můj dotaz - lze to ještě nějak zkusit zachránit? Něco jsem hledal na internetu, zkoušel sem například program Repair Video Master, ale bez úspěchu.
Za jakoukoliv radu budu velice rád, ale tak trochu sem už smířený s tím, že 2 hodiny potápění už jsou prostě nenávratně pryč