Chyba 1605 Tato akce je platná pouze u produktů které jsou momentálně nainstalovány

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Zelgadis
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Chyba 1605 Tato akce je platná pouze u produktů které jsou momentálně nainstalovány

Příspěvekod Zelgadis » 27 srp 2017 22:36

Dobrý den,
mám problémy s dnes již klasickou hrou Drákula 2 Poslední útočiště, jsem z toho už opravdu zoufalý, hledal jsem všemožně na internetu, ale nepohnul jsem s tím. Jedná se o toho, že dříve jsem hru normálně naistaloval, hrál a prostě všechno jelo jak má. Jednoho dne jsem ji odinstaloval pomocí programu IObit Uninstaller (používám ho takhle na všechno a kromě toho případu s ním nikdy žádné problémy nebyly), matně si vzpomínám, že se to tehdy zaseklo při mazání zbytkových souborů, což jsem vyřešil patrně resetem počítače, vše se zdálo v pořádku, hra se úspěšně odinstalovala. Leč po nějaké době kdy jsem si chtěl tuhle svoji oblíbenou sérii znova zahrát mi po spuštění instalátoru ve stavu instalace objevilo okno s nápisem potvrzení odstranění instalace s otázkou opravdu chcete ze systému úplně odstranit zvolenou aplikaci a všechny její součásti? a při potvrzení kliknutím na OK mi vyjede jiné okénko s nadpisem při přenosu součásti došlo k chybě s výše zmíněnou hláškou Chyba 1605 Tato akce je platná pouze u produktů které jsou momentálně nainstalovány a při jejím potvrzením klikem na OK se instalátor ukončí, takže hra nejde instalovat ani odinstalovat, já už si vůbec nevím rady a tak moc prosím o pomoc a za každou radu budu moc vděčný. Ještě bych chtěl říct, že jsem co se týče užívaní PC úplný amatér, tak bych prosil každou radu popsat co možná nejdetailněji, díky.

Reklama
FFF000
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Chyba 1605 Tato akce je platná pouze u produktů které jsou momentálně nainstalovány

Příspěvekod FFF000 » 27 srp 2017 22:43

1.) Jdi do složek kde byla hra nainstalována a pokud najdeš nějaké zbytky, tak je vymaž.
2.) Napiš do startu název hry a pokud to něco najde, taky to vymaž.
3.) Proskenuj soubory a oprav chyby v registrech například přes Ccleaner.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
    od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8...
    30
    8033
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    14 lis 2024 22:30
  • League of Legends - vysoké ms pouze u her od riotu Příloha(y)
    od 4Lift » 04 úno 2025 21:41 » v Hry
    6
    4653
    od 4Lift Zobrazit poslední příspěvek
    10 úno 2025 21:09
  • Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
    od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem
    10
    4328
    od Sipsisipi Zobrazit poslední příspěvek
    25 srp 2024 10:37
  • Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
    od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw)
    3
    3946
    od Martab Zobrazit poslední příspěvek
    13 črc 2024 21:01
  • Chyba hardware. Příloha(y)
    od Steage7717 » 10 lis 2024 16:29 » v Problémy s hardwarem
    4
    3267
    od Steage7717 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 18:49

Zpět na “Hry”