Samovolné vypínání PC při zátěži
-
guest
- Pohlaví:

Ta teplota je opravdu šílená, i kdyby CPU běžel/a/ na 99% pak to nemůže mít dlouhýho trvání.
Určitě to chce rozdělat bednu, sundat chladič a vyčistit. Zkontrolovat jestli CPU sedí ve slotu (případně vyndat a usadit znova), opatrně očistit starou pastu a dát novou. A v neposlední řadě zkontrolovat větrák na CPU.
Tady je asi zbytečný kontrolovat to nějakým softem, na tohle by měl stačit ten prst.
Určitě to chce rozdělat bednu, sundat chladič a vyčistit. Zkontrolovat jestli CPU sedí ve slotu (případně vyndat a usadit znova), opatrně očistit starou pastu a dát novou. A v neposlední řadě zkontrolovat větrák na CPU.
Tady je asi zbytečný kontrolovat to nějakým softem, na tohle by měl stačit ten prst.
- Kein
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
89C ???? ty jsi sileny....
..jen pro srovnani moje 6400+ omoc vetsi topič ma v klidu 30C a vzatezi 49
divim se jak ti to muze vubec fungovat teploty bys mil mit v klidu 40-45C a v zatezi neco okolo 60-70 s BOXem tohle je hradcore
....jo jinak byt tebou tak bych ten vetrak necistil ale koupil rovnou novy...ta teplota je abnormalni...
nez sem kouknul na ty teploty tak sem to tipoval na slaby zdroj ale myslim ze je jasne kde je chyba 
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Vypadá to na nutnost vyčistit celý PC a především chladič a ventilátor procesoru od prachu. Nejlépe stlačeným vzduchem - možno koupit bombičku v obchodě s PC produkty. Pak znovu prověřit teploty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
guest
- Pohlaví:

Snad bych to ani netipoval na nějakej prach. Tohle vypadá, že tam snad žádný chlazení není, anebo je ten procák chycenej anebo je to někde uvolněný.
Já tam mám neskutečnej binec - lítaj mi tu kočky (už jedna) a vykouřím u toho 50 cigaret denně.
Spousta chlupů, na lopatkách větráků milimetr dehtu a pořád se to pohybuje mezi 59 a 60 stupni.
Já tam mám neskutečnej binec - lítaj mi tu kočky (už jedna) a vykouřím u toho 50 cigaret denně.
Spousta chlupů, na lopatkách větráků milimetr dehtu a pořád se to pohybuje mezi 59 a 60 stupni.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Jestli se točí ventilátory jsem se skutečně nezeptal, protože předpokládám, že na to se podívá sám. Možná taktoval a nechce se přiznat a procesor přičmoudl. Každopádně je teplota vysoká.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 19841
-
od RIKI22