Zdravím,
na Alze mají toto SSD momentálně za 2k, je to dobrý kup?
SSD půjde do staršího PC, s upgradem za 1-2 roky bych pořídil i rychlé SSD do PCIe, takže by teď šlo spíše jen o "dočasné" řešení. PC není moc využíván, ale SSD do něj chci. Cílem je tedy co nejlevnější SSD s alespoň cca 250 GB. Momentálně systém běží na WD Black. Díky za rady :)
PS: Dalším adeptem je Crucial MX300 275 GB za cca 2600,-
Kingston SSDNow V300 Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kingston SSDNow V300
Asi ano. Vybral jsi samozřejmě lepší adepty, ale cena vyhrává. Celkově jsou ceny hodně vysoko.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Právě :(
ještě jsem tam našel SanDisk Ultra II 240 GB za 2,2k (podle heureky levněji nikde také není, bohužel Alza cenaou vyhrává..)? Má smysl připlácet 200,- za něj oproti tomu Kingstonu? Díky!
ještě jsem tam našel SanDisk Ultra II 240 GB za 2,2k (podle heureky levněji nikde také není, bohužel Alza cenaou vyhrává..)? Má smysl připlácet 200,- za něj oproti tomu Kingstonu? Díky!
Re: Kingston SSDNow V300 Vyřešeno
Kingston V300 nebyl moc zajímavý díky vysoké ceně, ovšem za 2k s ním chybu neuděláš. Na low-end nepodává špatný výkon a dokonce má MLC buňky, takže proč ne. Za SanDisk bych nepřiplácel.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
V300 jsem mel od 2013... Vydrzel toho celkem dost, kolem 20 tisic hodin behu a cca 1000 startu... Ovsem se mi stalo, ze jsem jednou vypnul pocitac a uz z nej nenabootoval.. nevidel ho ani bios, takze neco predpokladam odeslo.. 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak on byl taky ve více revizích, kdy ho později osekali, takže třeba výsledky z 1. revize jsou teď už docela irelevantní.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Díky všem za názory, asi ho vezmu :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4698
-
od mmmartin