Dobry den,
chtel bych se zeptat jestli se jeste nekde nastavuje minimalizace programu nez ve vlastnosti -> spustit a nastavit v minimalizovanem okne? me to nejak nefunguje mam nastaveno spoustet minimalizovane a stejne se me program nespusti minimalizovane ale normalne diky za odpoved
Minimalizace programu pls o radu
Minimalizace programu pls o radu
Naposledy upravil(a) Kamos dne 12 bře 2008 17:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Minimalizace programu pls o radu
skoda asi nikdo nevi jak to vyresit
Až napíšeš o jaký program se jedná, pak to třeba rozlousknem. Zatím si tedy čekej ...
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj
zkus Start>Programy>Po spuštění - do složky zkopíruj všechno, co chceš spouštět zároveň se systémem, potom klepni pravým na jednotlivé programy>vyber Vlastnosti>Zástupce>Spustit v minimalizovaném okně. Po nastavení všech programů restartuj počítač
Vyzkoušela jsem to, nakopírovala jsem tam Acronis, který normálně spouštím ručně a nastavila podle návodu nahoře. Po restartu se Acronis otevřel minimalizovaně.
(Pokud mám ikonu jeho zástupce na ploše a ve vlastnostech nastavím spouštění v minimalizovaném okně, tak mi to taky nefunguje. )
zkus Start>Programy>Po spuštění - do složky zkopíruj všechno, co chceš spouštět zároveň se systémem, potom klepni pravým na jednotlivé programy>vyber Vlastnosti>Zástupce>Spustit v minimalizovaném okně. Po nastavení všech programů restartuj počítač
Vyzkoušela jsem to, nakopírovala jsem tam Acronis, který normálně spouštím ručně a nastavila podle návodu nahoře. Po restartu se Acronis otevřel minimalizovaně.
(Pokud mám ikonu jeho zástupce na ploše a ve vlastnostech nastavím spouštění v minimalizovaném okně, tak mi to taky nefunguje. )
X píše:Až napíšeš o jaký program se jedná, pak to třeba rozlousknem. Zatím si tedy čekej ...
jedna se me o vsechny programy ani jeden nejde spustit po spusteni minimalizovane neni to specificky urcitej program proste udelam zastupce dam mu parametr spustit minimalizovane a nejde to uz sem to psal nahore a jestli nechces odpovidat nemusis bejt hned osocujici sry ze sem se zeptal uz se ptat nebudu
sondaw píše:Ahoj
tak to prave nejde vim jak nastavit ve vlastniostech spousteni programu ale nejde to tak uz sem zkousel moc programu a ani jeden to neudelal to co potrebuju konkretne to chci udelat u OUTLOOKU ale nejde to na zadnem ale i tak diky za snahu poradit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2516
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
23 srp 2024 12:10
-
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8192
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
-
Žádost o radu s koupí notebooku
od Impo168 » 31 led 2025 14:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1994