Nejdřív sem na něm měl Ubuntu Linux, a když jezdil v pravé části touchpadu, tak to bylo jak když točim kolečkem - scrollovalo to. Teď tu mam Windows XP Professional a ovladače Synaptic, ale ani za boha nemůžu přijít na to, jak zapnout to skrolování v právé části touchpadu... Pomůžete?
Scrollování touchpadem?
- Argoneus
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Scrollování touchpadem?
Tak mam zase svůj Acer Aspire 5315
Nejdřív sem na něm měl Ubuntu Linux, a když jezdil v pravé části touchpadu, tak to bylo jak když točim kolečkem - scrollovalo to. Teď tu mam Windows XP Professional a ovladače Synaptic, ale ani za boha nemůžu přijít na to, jak zapnout to skrolování v právé části touchpadu... Pomůžete?
- Argoneus
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
není
a navíc to můj touchpad (asi) identifikuje jako wheel mouse.... i když odpojim myš a nainstaluju driver furt to detekuje wheel mouse, takže tam pak na výběr je jenom left a right button.
prosím poradte... ty ovladače co mam detekujou touchpad jako PS/2 myš takže tam můžu nastavit leda levý a pravý tlačítko...
//používej tlačítko upravit, ať tu není zbytečné x příspěvků těsně za sebou
fredik
prosím poradte... ty ovladače co mam detekujou touchpad jako PS/2 myš takže tam můžu nastavit leda levý a pravý tlačítko...
//používej tlačítko upravit, ať tu není zbytečné x příspěvků těsně za sebou
fredik
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
tak si to shrneme: tvůj book se prodává s Vistou. Ty máš XP.drivery na něj nejsou. Acer moc hrotí tyto věci, že pokud nejsou ovladače podepsané přímo firmou Acer, tak je nelze nainstalovat. zkus si stáhnout drivery pro book, který se prodává s XP popřípadě jsou drivery pro XP. ty drivery pro touchpad jsou pro všechny booky stejné (Synaptics)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Owner
- Master Level 8.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
http://soulpass.com/2007/11/10/installing-windows-xp-professional-sp2-on-acer-aspire-5315-2153-laptop/
snad ti to pomůže , jinak jsem chtěl na noťasu (stejném) si zahrát k crysis ,ale smůla ,něco s grafikou ,ale neřeším to ,mám stolní pc a na tom to běží na min detaily (aspoň ,ale cod4 hraju bez aa a af na high ) :-p

snad ti to pomůže , jinak jsem chtěl na noťasu (stejném) si zahrát k crysis ,ale smůla ,něco s grafikou ,ale neřeším to ,mám stolní pc a na tom to běží na min detaily (aspoň ,ale cod4 hraju bez aa a af na high ) :-p
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3917