Ahoj, zajímá mě jestli nevíte jak dlouho trvá, než si Google zaindexuje stránku? Já vím že na ní musí narazit, že to funguje na principu zpětných odkazů, ale ať dělám co dělám, dával jsem adresu do firem na Centrum, do firem na Seznamu, na atlasu. Centrum už ji zobrazí po zadání klíčového slova - jméno a příjmení majitele firmy, hned na první pozici, Seznam ji ještě numístil do firem, ale bude tam co nevidět, ale google zobrazí jen 6 stránek s tímto jménem a ona stránka chybí..
i na PageRank mám odkaz.. už nevím jak to vylepšit, metatagy mám dobře, robots.txt mám také..
Poradí nějaký zkušenější Webmaster?
Optimalizace vyhledávání Googlem? Vyřešeno
Mám dojem že Google dělá "průzkum" netu jednou za čas-zkrátka to chvíly trvá než si tě najde......alespoň jsem to tak četl.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus se tam vnutit ručně

Přidejte svou adresu URL do indexu Google
Přidáváme a aktualizujeme nové stránky v našem indexu pokaždé, když procházíme web. Zveme vás, abyste přidali svou URL nejvyšší úrovně a ujistili se tak, že vaše stránky jistě nemineme.
Is it a bug or a feature?
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Starlett píše:Zkus se tam vnutit ručněPřidejte svou adresu URL do indexu Google
Přidáváme a aktualizujeme nové stránky v našem indexu pokaždé, když procházíme web. Zveme vás, abyste přidali svou URL nejvyšší úrovně a ujistili se tak, že vaše stránky jistě nemineme.
Zkusil jsem to přes ten odkaz, tak jsem zvědavej.. dík moc.
Zpět na “Programování a tvorba webu”