Mam zakl. desku K7N420 PRO ver 1.0, ktera podporuje puze USB2.0. Chci k tomuto pocitaci pripojit modem od Ufonu,. Ten lze vsak pouze pripojit pres USB2.0. Lze USB 1.1 nejak predelat na USB2.0? (softwarove nebo hardwarove nebo treba jinym biosem)
Diky za odpoved
Jak s USB1.1 na USB2.0
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
teď jsem tě nějak nepochopil.
máš teda USB 1.1 a potřebuješ USB 2.0? ony jsou mezi sebou zpětné kompatibilní, takže by problém nemusel být. zeptej se přímo Ufouna. pokud bude problém, příkup do volného PCI tohle:ST-Lab U-142(3), 4 x USB2.0 port, PCI
máš teda USB 1.1 a potřebuješ USB 2.0? ony jsou mezi sebou zpětné kompatibilní, takže by problém nemusel být. zeptej se přímo Ufouna. pokud bude problém, příkup do volného PCI tohle:ST-Lab U-142(3), 4 x USB2.0 port, PCI
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
Presne tak. Ufon podporuje pouze USB2.0. Mohl bych pouzit tuto kartu?
http://www.okcomputers.cz/radic-kouwell ... i/d-47938/
http://www.okcomputers.cz/radic-kouwell ... i/d-47938/
memphisto píše:Vítej na fóru PC-HELP.CZ
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ta karta by měla fungovat bez problémů. pokud máš ovšem volný slot PCI
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
USB 2.0 funguje i na USB 1.1 ne? Akorád rychlost je mnohem menší...
bacha na ty USB PCI karty! jedna mi leží doma ve skříni (Kouwell...), protože mi s ní ani nenajel BIOS!!! přitom jsem odzkoušel všechny pozice PCI a nechal jen grafiku... Asus VX97 mimochodem kde je USB 1.0 tuším (to mi jede ale ta rychlost nepřesahuje 1 MB/s)
bacha na ty USB PCI karty! jedna mi leží doma ve skříni (Kouwell...), protože mi s ní ani nenajel BIOS!!! přitom jsem odzkoušel všechny pozice PCI a nechal jen grafiku... Asus VX97 mimochodem kde je USB 1.0 tuším (to mi jede ale ta rychlost nepřesahuje 1 MB/s)
Zpět na “Problémy s hardwarem”