Bude mi fungovat tato pamět?
Bude mi fungovat tato pamět?
Bude chodit tahle pamět http://pameti.alza.cz/pamet-a-data-extr ... d83971.htm v základní desce viz podpis. Nebo doporučte lepší. Díky
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
Ano. Nicméně ta přeškrtnutá cena z 3xxx CZK je pěkná blbost ... ramka stojí všude pod 1900CZk, někde i pod cenu kterou jsi uvedl v linku
Jen aby tě k této ramce netáhla jen právě ta cena ... CL to má totiž 5 a jinak krom "podpisku" extreme edition apod. to jede místama pomaleji než zeppelin za 2x770CZK (2x2Gb)

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
O cenu až tak nejde. Nemám tedy vzít tyto http://pameti.alza.cz/pametovy-kit-patr ... d84720.htm ?
Píšou tam ale
a já nevím jaký čipset mám.
Píšou tam ale
Upozornění: tento model není kompatibilní s chipsetem Intel 965
a já nevím jaký čipset mám.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
ASUS P5B chipset 965 bohužel má. Tou první volbou A-data samozřejmě špatně neuděláš a s pohledem na cenu to vyjde lépe než ty Patrioty, ale osobně jsem zjistil, že i ty základní modely kde stojí 800CZK 2Gb apod. jedou stejně a člověk to v praxi prostě nepozná
Pokud tedy ty červené A-daty náhodou taky nemají nějaké "vyjma" , tak je vem

Pokud tedy ty červené A-daty náhodou taky nemají nějaké "vyjma" , tak je vem

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
nemůže to být třeba proto, že ty nové ram musí na zakl. desce být ve stejné barvě slotu např. zelena k zelené a ta puvodní zase v jiné barvě (máš tam 4 sloty ne? a vždy 2 jsou ve stejné barvě tak ty nové ram dej do stejné barvy)?
pokud ne opravte me a omlouvam se alespon se nečemu přiučím.... 

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Záleží na desce, mělo by to být v manuálu. Na czechcomputer píšou toto:
Treba ta moje akceptuje max 2giga RAM. Tohle zjistis v dokumentaci, manualu k desce. Jinak si myslim, ze XP Home i Profi snesou 4 GB vpohode, maximum by asi melo byt 8GB
Nevím jestli je to spolehlivý zdroj.
Jo a záleží na verzi 32bit zvládá do 3-4GB, 64bit by to měl zvládat v pohodě.
Treba ta moje akceptuje max 2giga RAM. Tohle zjistis v dokumentaci, manualu k desce. Jinak si myslim, ze XP Home i Profi snesou 4 GB vpohode, maximum by asi melo byt 8GB
Nevím jestli je to spolehlivý zdroj.
Jo a záleží na verzi 32bit zvládá do 3-4GB, 64bit by to měl zvládat v pohodě.
Lenovo Thinkpad Edge 15
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1890
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2416
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8103
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”