Dobrý den mám problém s grafickou kratou HD2600XT. Ať zkouším jakýkoli catalyst driver(od verze 7.3) tak mi to píše "setup did not find a driver compatible with your current hardware" právě jsem přeinstaloval PC a opět se to opakuje. Myslím že mi funguje jen verze 8.1 a beta 8.42. tam se vše nainstaluje v pořádku ale když spustím hru tak se PC restartuje. Ale zajímavé že se nerestartuje hned, ale jen když přejdu do graficky náročnějších oblastí(u STALKERA-města, příroda). Před reinstalací něvím jakou verzi ovladače jsem měl nainstalovanou, ale všechno šlapalo jako hodinky bez jediného restartu a všechno plynule (pc jsem přeinstalovával jen kvůli viru). S původním ovladačem dodaným ke kartě jsem měl tyto problémy již od začátku, proto jsem změnil verzi catalystu(jen nevím na jakou) omega drivery už jsem taky zkoušel a opět se PC restartuje. MEMTEST a HDD přes noc - v pořádku. S grafikou Radeon 9600 vše běží normálně.
Moje sestava: Pentium 4 3.0GHz, ASUS P4V8X-MX, RAM 1GB, HDD 160 GB. Prosím o pomoc protože už jsem pomalu nervově zhroucený. Dekuji
HD2600XT
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
máš určitě agp verzi že?myslím že tohle by mělo pomoct.Kdz6 ne tak je to pomalu na reinstall woken.Teploty(GK) jsou doufám v pořádku?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Zpět na “Problémy s hardwarem”