Zdravím, nejsem kdovíjak náročný na pc nicméně už se začíná pomalu zadýchávat u novějších her. V úterý vychází dvojka Destiny a tak mě napadlo vyměnit grafickou kartu, která je ze všech komponentů nejstarší. Jakou by jste do 5000 doporučili ? A má vůbec smysl ji tam cpát nebo už to zbytku sestavy moc nepomůže ? Díky za rady.
Aktuální sestava : deska Asus M5A97 R2.0, gpu Gigabyte 7870 OC 2GB, 12 GB 1600Mhz RAM, AMD FX6300 cpu
Je mi jasný, že i CPU už zastaral ale používám jej lehce přetaktovaný na 4GHz a mám pocit, že když za pětku pořídím jinou, klidně i bazarovou grafiku tak nárust fps ve hrách bude pořád vyšší než když vyměním CPU, není to tak ?
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o zhodnotenie sestavy. V druhom vlákne som tu riešil bazarovú grafiku. Tu už mám GTX 1660 Super, ale celkem ju brzdí procesor (čo sa dalo čakať - i5 4590) tak uvažujem že by som obnovil aj zbytok. Tady sa mi ale do...
Poslední příspěvek
Hlavně vem i CoD: MW III - právě je na Steamu ve slevě. :D
Špatné recenze a informace o padání hry.
MW III hrajeme od prosince - zatím jsme nějaké padání nezaregistrovali.
Hra má jistě své mouchy, ale v rámci nabídky her umožňujících pořádat...
Ahoj, už je to nějaký rok co mi slouží aktuální herní PC a rád bych upgradoval aby zase stíhal nové hry. Konkrétně mám zájet o to slušně rozjet BF6. Co všechno bude třeba vyměnit aby to zase byl konkurence schopný stroj. Rozpočet řekněme kolem 15k...
Čau, už strašně dlouho nesleduju, co se ve světě HW děje a proto bych si rád nechal poradit.
Během covidu jsem si poskládal PC v podpisu a od té doby na něm jedu. V rozlišení QHD už u některých titulů cítím limity a některé hry si na ultra zkrátka...
Poslední příspěvek
Mas vubec v BIOSu zaply XMP profil RAM? Spousta lidi nevi ze se to musi zapinat a pripravi se az o 40% vykonu procesoru.
Procesor vymen za Ryzen 5700X a kup,novou grafiku, to je vse co je potreba udelat.
Dobrý den, ahoj,
Přemýšlím o upgradu aktuální sestavy:
Mag torpédo 460
RX5700 xt
I5 10500
Rámky nějaké 2x8 a 2x16 3200mhz DDR4
Zdroj mam 750w
Chtěl bych asi vyměnit desku a procák, protože do tohoto socketu nemohu najít nikde bazarový lepsi...
Poslední příspěvek
Za mě nemá smysl to zachovávat už.. Prodal bych to jako celek cpu+chladič+deska+ramky.
Zdravím vás. Jdu si za vámi pro radu. Před 12 lety jste mi tu pomohly sestavit PC ,který mám doteď. Věk je už znát a pravděpodobně příští rok bych chtěl kupovat nové PC. Momentálně bych chtěl trošku prodloužit životnost koupí "nové"...
Poslední příspěvek
Zdravím vás lidi. Chtěl bych vám všem poděkovat za rady a váš čas. Po dlouhém dumáni jsem se rozhodl do grafiky neinvestovat a ušetřit peníze a možná rozbiju prasátko ještě tento rok. Nový Pc by měl mít rozpočet kolem 30-35 tisíc takže určitě si sem...