Zdravím lidi, začal sem hrát cs go kompetivní zápasy po každých 2 zápasech se mi ale zablokujou a já musel čekat den v tom ale neni problém bylo mi řečeno že když jich odehraju 10 vyhraných budu moc hrát furt což už mám dávno, problém je ale v tom že po opuštění hry dostaneš penalizace bud na 1 h když to uděláš vickrát až na 7 dní což mám právě dnes, ale ne z důvodu že bych opouštěl hru, problém je v tom že se tam ty hráči kolikrát nesnesou a kickujou za demenci zajímalo by mě jak to že existuje takové právo že stačí napsat do konzole status okopírovat id hráče napsat do call vote kick ( id ) a začne hlasování nedává to absolutně smysl nejde o to že by mě to nějak štvalo že sem d****** a mam ban na 7 dní, přiznavam trochu sem v tý hře byl zmatený ale stejně to nedává smysl když se napojim do hry a jen tak ze srandy začnu hlasování o kick bez důvodně napadnu hráče a všichni to odkejvají hráč dostane z ničeho nic kick a ještě ban ? Jak to že všichni hráči mají takový právo ? Takže když se napojim na server a jen tak ze srandy začnu nadávat nějakýmu polákovi za to že je polák a zahájím hlasování o kick a všichni to odkejvají tak ho to kickne a ještě dostane ban příjde mi to dost nepromyšlený co si tom myslíte nebo je zkrátka lepší najít si svůj team aby se takovým situacím předešlo nechápu kde hráč bere takový právo mělo by to bejt nastavený že hráč co je afk déle jak 30 sekund tak ho to automaticky kickne ? Je to nedomyšlený a pro některý hráče až nespravedliví co si o tom myslíte ?
Dodatečně přidáno po 7 minutách 35 vteřinách:Ta penalizace zřejmě zrušit nejde, na netu sem našel že když si změní datum tak to vyprší dřív bohužel to ale nefunguje nebo funguje ban se zkrátí vyprší ale zase naběhne hláška že máš ban na 7 dní, lidi si tam chodí zahrát s různých zemí a nějakej pardon ***** co se jen tak rozhodne napadnout hráče a zahájí hlasování o kick všichni to potvrdí a dostane kick, neřikam kdyby dostal kick ale že za to dostane ještě 7 denní ban bez toho aby někdo věděl co vlastně proved ?