jsem průměrně aktivní hráč her a hraju na xbox one, ale už od samého počátku si hry zcela neužívám, protože 90% her na xku nemají cz titulky a to ve hrách, kde je text důležitý, dost zabolí. Sice ty hry hraju, ale jistě chápete, že herní prožitek je o polovinu menší a to pak ztrácí význam a hlavně hráčské uspokojení

Proto přemýšlím nad PC, abych hry mohla hrát s cz titulkama .... ráda bych PC, které zvládne hry typu: Shadow of war, Assassiny, Hitmany, Mafie, Tomb Raidery, nové hry.. nebudu natáčet, nahrávat, ani hrát multiplayery, nemám ani monitor 4K...
A tak se na vás obracím s dotazem, jaké dostačující komponenty budou potřeba? Jedná se mi pouze o samotnou PC bednu, která by měla být sestavena, ale jaksi se nevyznám v tom, co do ní nakoupit, aby hry šlapaly jak mají, nepotřebuji ultrašpičkové rozlišení, chci hezký, příjemný obraz (naprosto dostačující jako má xbox one) a hlavně plynulost her :)
Chtěla bych hry hrát s xbox ovladačem, takže OS bude windows 10 a PC by mohlo zvládat i grafické programy (Corel Draw, Photoshop).
Jsou tyto komponenty pro moje hraní dostačující?:
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU@3.20 GHz
RAM: 8 GB
TYP OS: windows 10 - 64 bit
Grafika: Nvidia GeForce GTX 750
Je něco, co je až zbytečně moc, nebo něco co naopak chce lepší verzi?
Děkuji vám za názor a pomoc

Mates