Zdravím všechny,
rád bych Vás tímto požádal o pomoc, prorože jsem už zoufalý. Známý si koupil NTB Acer Extensa bez OS. Dal mi k tomu oficiální licenci W7, která mu zbyla (někde ji našel).
NTB jsem rozjel, instalace proběhla, ale ani za nic nefungují USB (HW jsou v pořádku, po Ubuntu fungují). Na oficiálních stránkách Aceru jsou pouze ovladče pro W8.1 a W10, které nepomáhají.
Chtěl jsem instalovat ovladače ze starších modelů Extensa, které jsou pro W7, ale bohužel nelze, chyba "PC nesplňuje minimálnín konfiguraci".
Zkoušel jsem i DriverBooster, ale taky nic. Automaticky se žádné nenašly.
Nenapadá, Vás, prosím, nějaká možnost co zkusit?
Díky
Acer Extensa 2519 Vyřešeno
Re: Acer Extensa 2519 Vyřešeno
Máš Win7 SP1 ? DriverBooster nepoužívam, pretože si robí čo chce.Skús iba sken cez https://www.drivereasy.com.
Re: Acer Extensa 2519
Nainstalovat Windows 10 s klicem z Windows 7.
Temihle pokusy s instalaci nepodporovanych OS se nema smysl vubec zabyvat, nekolik lidi tim stravi x hodin a k nicemu to nevede.
Temihle pokusy s instalaci nepodporovanych OS se nema smysl vubec zabyvat, nekolik lidi tim stravi x hodin a k nicemu to nevede.
Re: Acer Extensa 2519
Zkusím ještě ten drivereas.com.
No, je tu akorát problém v tom, že má program, který nejede na W10... (dle popisu).
Nebudou mít W10 problém s klíčem z W7 (chvíli jsem neistaloval tímdle způsobem..)
Dodatečně přidáno po 1 hodině 8 minutách 47 vteřinách:
Tak nakonec pomohla instalace drivereasy. Našel vhodný ovladač a po jeho instalaci už vše šlape, tak ja má.
Velmi děkuji za pomoc:-)
No, je tu akorát problém v tom, že má program, který nejede na W10... (dle popisu).
Nebudou mít W10 problém s klíčem z W7 (chvíli jsem neistaloval tímdle způsobem..)
Dodatečně přidáno po 1 hodině 8 minutách 47 vteřinách:
Tak nakonec pomohla instalace drivereasy. Našel vhodný ovladač a po jeho instalaci už vše šlape, tak ja má.
Velmi děkuji za pomoc:-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6143
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek