problém s Internet explorerem
problém s Internet explorerem
Takže, stručně a od začátku: Můj IE mi ode dneška (3x reset PC) začal zamrzat. Na každé stránce to trvá jinak dlouho, někde se to stane hned, jinde po 20ti minutách. Pak už se dá jenom vypnout. Na naší domácí síŤ jsou napojeny další počítače, proto lze vyloučit vadu sítě, či internetového připojení. Ortodoxní milovníky alternativních trendů bych chtěl také upozornit, že rady typu "explorer je na nic, pořiď si Mozillu" rozhodně nechci slyšet, a to zaprvé proto, že je to první vážná chyba IE za víc než pět let používaní, a za druhé proto, že taková radaje akorát tak na... však víte co. Takovýhle blbosti umim skusit sám. Také jsem provedl kompletní viruscan. No a taky bych měl možná říc, že asi tak před měsícem můj počítač trochu zeštíhlil. Tak pokud by vás něco napadlo tak dejte vědět. Tady je každá rada drahá.
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se žádná jiná chyba na PC neprojevuje, tak je podezřelý samotný iexplorer, případně nějaký systémový soubor, či nějaká "verbež" v PC. Chyba může být i na disku. Doporučuji kontrolu disku s opravou případných chyb a kontrolu programem Mwav.exe. Možno též otestovat paměti např. programem Memtest. Chybu iexploreru lze vyloučit, či potvrdit, zkušebním použitím např. Firefoxu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měla jsem od minulého týdne podobné problémy, dlouhé načítání stránek, zamrzání otevřených oken, občas vyhozená hláška o chybě a nutnosti zavřít IE, restarty PC ap. Počítač zavirovaný nemám, kontrolu logu jsem si nechala udělat. Protože mám nainstalovaný i Firefox, dala jsem ho jako výchozí prohlížeč a nemám nejmenší problém. Tím nechci v žádném případě říct, abys přešel na Firefox nebo jiný prohlížeč, je to každého věc, ovšem než se trápit a mít problémy na netu, bylo to aspoň pro mne řešení. Ale jak je napsáno v předchozím příspěvku, určitě bych vyzkoušela Firefox aspoň zkušebně
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím, že IE snad odinstalovat ani nejde, že je součástí systému? Ale prostě ho nepoužívám nebo jen minimálně, když to jinak nejde a mám pokoj. Nejdříve jsem ho zkoušela opravit z instalačního CD, což se nepodařilo, teď zvažuji nainstalovat ještě Operu (už jsem ji před nějakou dobou zkoušela) a IE bych prostě nepoužívala. Fakt jsem se s ním hodně natrápila, na FF jsem si nemohla zvyknout, ale už je to v pohodě. Snad to bude časem v pohodě i pro tebe. Ahoj
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problém s Internet explorerem
Jestli jsi dělal redukci pc pomocí XP lite, nediv se, že ti začal blbnout explorer.. Nikdo neví, co se stane, když se začneš vrtat v jádru systému... A jak radí ostatní, nainstaluj mozillu a stránky, které se špatně zobrazují buď vyřaď z databáze, protože jsou špatně napsané a nebo napiš webmástům ať si je opraví 

Ikdyž si to nechtěl slyšet (číst tu), tak bych ti stejně odpověděl "přejdi na FIREFOX". Protože iexplorer je prostě takovej a třeba bude v budoucnu lepší, třeba ne, ale nyní je to děz a bída. Hlavně teda verze 7 to dovršila. S 6kou sem kdysi pracovával a radši než s firefoxem ale je to dávno. Takže když prohlížeč, tak IE rozhodně NE..
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Zapni si regedit a hraj si, tady je klíč k instalaci IE Internet Explorer 6: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}, odinstaluj ho a nainstaluj zpět.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
pokud máš IE 7, tak ho buď odeber v přidat a odebrat programy, nebo to tam v regeditu bude to samé na tom samém místě.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
pikaso.andreas píše:Jestli jsi dělal redukci pc pomocí XP lite, nediv se, že ti začal blbnout explorer.. Nikdo neví, co se stane, když se začneš vrtat v jádru systému... A jak radí ostatní, nainstaluj mozillu a stránky, které se špatně zobrazují buď vyřaď z databáze, protože jsou špatně napsané a nebo napiš webmástům ať si je opraví
Tak za prvé Xp-lite není primárně dělané k úpravě jádra systému, ale k odstranění jeho komponent. Za druhé, úpravy jsem prováděl už dávno, a to docela s rozmyslem, takže bych to s pádem IE nespojoval. A za třetí, k těm stránkám: to že se špatně zobrazují v Mozille, není způsobeno tím že by byli špatné, neužitečné, bezvýznamné, ale protože jsou staré, a někomuá se je holt nechce opravovat. Takže budu IE ještě určitě potřebovat. A kdo tvrdí že ne je pokrytec.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3039
-
od Signalista97