Dodatečně přidáno po 3 minutách 23 vteřinách:
Nevím, nikdy mi to zatím nehodilo modrou smrt čímž by se potvrdilo že disk je orpavdu poškozen několikrát mi to psalo že se disk opravuje protože windows se nesprávně ukončil - neboli jsem v obci kde prý strašně kolísá elektřina a prostě se stane že se to vypne.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 9 vteřinách:
při samotném nic nedělání disk jede na 0% - 10% je prostě možné že mi to celou dobu netahal disk místo procesoru, vidím sice rozdíl v načítání a to obrovský ale zase mi rychlost brzdí disk, no nevadí během příštího měsíce až dojde výplata budu kupovat nový disk abych se vyvaroval zbytečným zásekům a nervům z toho, je možné že je prostě třeba disk špatně zapojený a nedostane se do něj tolik elektřiny neboť pc jsem si skládal sám - nemůžu říct že tomu nerozumím ale radši se zeptám toho kdo je mezi tím každý den, nedělám práci v tomto oboru takže se o to sice zajímám ale skládám a opravuju pc jen příležitostně, No ale k věci kdybych jste mi mohl poradit případně disk do 5 tisíc a kdyby byl i SSD ale pochybuju že do té ceny se vejdu ještě musí zbýt na pronájem však to znáte