Ahoj,chci sestavit herní pc,tak aby utahl gta5,the witcher 3,watch dogs a další takový hry... No a chtěl bych to do 20 000,co nejlevnější,ale zároveň dobrej... Něco jsem zkoušel,ale určitě to jde líp Děkuju za každou odpověď.
Pravda, že by byla asi škoda nevzít už rovnou Ryzen 1600. V původním návrhu jsem osadil horší case, abych se alespoň vlezl do rozpočtu, ale určitě bych si těch pár stovek za ten procák připlatil.
Llag0 - ta deska je právě nedostupná a termín dodání není uveden, tak nevím.
dark_ilusion - SPC RG1 je k této sestavě už trochu málo, tu RG4 beru jako takové minimum, jestli chceš prosklenou bočnici, tak má i tuto variantu, nebo je pak Fractal Focus G a SPC M35. Že kupuješ monitor jsi nikde nepsal a ani jsi nezmiňoval, že by se měl vejít do rozpočtu, tak jak to tedy je? Rozpočet jsme více méně splnili tak nevím, proč chceš za každou cenu stáhnout cenu a na něčem šetřit?
tak po dalších 4 letech od poslední akce (zrychlení PC) se vracím zpět a znovu prosím o radu znalé. Nejprve jste mi tu pomohli sestavit PC z dílů, pak jej upgradovat, ale ani to už teď po cca 10 letech nestíhá :) Bude to PC do rodiny,...
Poslední příspěvek
Mohlo by to být tím, že k novému SSD to chce i nový zbytek PC. Dokupovat RAM je asi zbytečné, leda dostat darem vyřazené.
Pokud si neinstaloval nový čistý systém, tak aspoň udělej čistku (snížit zatížení zbytečnostmi) podobně, jak radí v sekci...
Dobrý den,
po cca 10 letech bych rád koupil nové pc, monitor mám MSIG273Q, mám i klávesnici myš, dále mám i OS.
Mám: Intel Core i5-4460 CPU, 3,20GHz
RAM: 8 GB
NVIDIA GeForce GTX 960
MSI B85-G43 (MS-7816)
Vlastním dvě paměti
Lexar SSD NS100 256GB
a...
Poslední příspěvek
Tady jsou ty dva disky a
Vím, že za to chci dát to samé co před 10 lety, ale fakt mi stačí jen nějaký "zlepšení".
Prosím o pomoc s modrými obrazovkami smrti na novém PC - příčiny nejsou vždy stejné - texty/příčiny se liší. Už jsem kvůli tomu i reinstaloval Win11, ale chová se to stále stejně.
Mám novou sestavu, resp.: procesor, desku, ram a ssd. Grafika a zdroj...
Poslední příspěvek
Zdravím, tak po výměně RAM je vše v pořádku. Díky za odhalení problému a doporučení jiných pamětí. :D
Ahoj, tak je to tady, po 6 letech jsem se rozhodl si pořídit nový PC. Asi ani nemá cenu zmiňovat můj aktuální PC pro případ upgradu, počítám rovnou s novou sestavou.
Ale kdyby náhodou aktuální sestava:
Zdroj: EVGA 650 GQ
Skříň: Sharkoon M25-W...
Poslední příspěvek
No primárně na tom 27" 240hz monitoru, k té televizi bych to chtěl využívat příležitostně.
Chtěl jsem si udělat radost k Vánocům tak mám počkat ještě jo? :D
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem PC na hraní Převážně Online Her. Rád bych se vlezl pokud možno do 32tisic bez DPH.
Do odkazů překládám svůj výběr, pokud byste měli nejáke výhrady budu rád za názor.