Upgrade pc do 6k
Re: Upgrade pc do 6k
Ten seasonic nema napajeni pro grafiku.
Ajo, dobrý postřeh, toho jsem si nevšiml.
Takže 1050Ti je bez výměny zdroje strop.
Takže 1050Ti je bez výměny zdroje strop.
Ahaa, uf, tak presne proto jsem psal sem. Diky moc za postřeh 
Takze 560 nebo 1050ti v klidu, ale vyssi rady ne, ok?

Takze 560 nebo 1050ti v klidu, ale vyssi rady ne, ok?
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Donald64 píše:GTX 1060 by tvůj zdroj zvládl s více, jak 100W rezervou, takže by to teoreticky šlo. 3GB VRAM sice není ideální, ale s omezeným rozpočtem by se o tom dalo uvažovat. Každopádně ty verze s jedním ventilátorem budou v tomto případě dost hlučné a nevím, jaké budou mít teploty.
1060 moc netopi, takze i ty nizsi verze jsou celkem tiche a teploty maji v pohode.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Spousta modelů RX 560 potřebuje dodatečné napájení ze zdroje, takže na to pozor. GTX 1050 Ti je o cca 25% výkonnější, než RX 560. U Nvidie je tedy strop 1050 Ti a u AMD některá z RX 560 bez napájecího konektoru.
Okej, diky moc. Uz nad tim asi nebudu dal premyslet a vemu tu PALit 1050ti za 4100. Diky všem zúčastněným za rady :)
Zdarec, tak jeste naposledy prosím o radu. 
Tedka mi prisla ta 1050Ti.
Kdyz ji zapojim, kabel od monitoru pripojim do desky a chci nainstalovat ovladace, napise to, ze nebyl rozpoznan zadny hardware nvidia. (Stare ovladace jsem odinstaloval). Kdyz pripojim kabel primo do grafiky, monitor nevidi zadny signal. (V biosu jsem nastavil, aby sly obe grafiky zaroven).
Poradi mi prosim nekdo, jak z teto situace ven?
Dodatečně přidáno po 51 vteřinách:
Vetracky u grafiky se toci

Tedka mi prisla ta 1050Ti.
Kdyz ji zapojim, kabel od monitoru pripojim do desky a chci nainstalovat ovladace, napise to, ze nebyl rozpoznan zadny hardware nvidia. (Stare ovladace jsem odinstaloval). Kdyz pripojim kabel primo do grafiky, monitor nevidi zadny signal. (V biosu jsem nastavil, aby sly obe grafiky zaroven).
Poradi mi prosim nekdo, jak z teto situace ven?
Dodatečně přidáno po 51 vteřinách:
Vetracky u grafiky se toci
Co je to za kabel ? Jestli je to VGA zapojený přes obyčejnou redukci tak to nemůže fungovat.
Zkus aktivovat pouze gtx 1050Ti a zapoj monitor do grafiky, grafika musí fungovat i když nenainstaluješ ovladače.
Zkus aktivovat pouze gtx 1050Ti a zapoj monitor do grafiky, grafika musí fungovat i když nenainstaluješ ovladače.
Redukce z DVI na VGA by nesla strcit do karty.
Do desky zapojuju obyc vga, tam pc funguje na integrovanou, ale nenajde externí.
A do grafiky zapojuju HDMI, a to mi prave monitor pise Zadny signal
Dodatečně přidáno po 2 minutách 31 vteřinách:
Ja si taky myslim, ze kdyz dam hdmi z monitoru do ext. Grafiky a zapnu pc, melo by fungovat - ovladace neovladace, ale bohuzel nefunguje. Normalne bych si myslel, ze jsem grafiku spatne zapojil, ale to by se zase netocili vetracky, ne?
A do grafiky zapojuju HDMI, a to mi prave monitor pise Zadny signal
Dodatečně přidáno po 2 minutách 31 vteřinách:
Ja si taky myslim, ze kdyz dam hdmi z monitoru do ext. Grafiky a zapnu pc, melo by fungovat - ovladace neovladace, ale bohuzel nefunguje. Normalne bych si myslel, ze jsem grafiku spatne zapojil, ale to by se zase netocili vetracky, ne?
To je prave ten problem, ta integrovana ma fungovat az kdyz nabehnou Windows.
Skus DVI misto HDMI.
A zkontroluj jestli mas BIOSu zaplou podporu UEFI, bez ni se karta nemuze zapnout.
Skus DVI misto HDMI.
A zkontroluj jestli mas BIOSu zaplou podporu UEFI, bez ni se karta nemuze zapnout.
No ja prave nemám koncovku, kterou bych tam zapojil. Mam prechodku na dvi, ale takovou, kde jsou vedle te "cary" 4 tecky. Proste asi starsi verzi nebo tak a nejde tam zapojit 
Dodatečně přidáno po 22 vteřinách:
Aha, du kouknout do biosu!
Dodatečně přidáno po 12 minutách 18 vteřinách:
Muzu se zeptat, co konkrétně mam udelat? Moc se tu nevyznám
Nějaké napady?

Dodatečně přidáno po 22 vteřinách:
Aha, du kouknout do biosu!
Dodatečně přidáno po 12 minutách 18 vteřinách:
Muzu se zeptat, co konkrétně mam udelat? Moc se tu nevyznám

Nějaké napady?
-
- Mohlo by vás zajímat