Nevím jak a proč, ale mám zablokovaný přístup k položce "možnosti internetu" (W XP prof) a to jak v "Panelech" tak i přímo v IE. Při pokusu dostanu hlášku, že to správce zablokoval - mám při tom správcovský účet a nejsem si vědom, že bych to někde blokoval.
Hledal jsem už všude možně, ale nenalezl jsem, kde to je zakázané - zkoušel jsem i nastavení šablon pro IE v gpedit a nastavení ve SPYBOTU, ale tam to nikde není zablokované. Máte někdo tušení, kde ještě by to mohlo být bloknutý?
Každou chvíli mi vyskočí okno pro připojení k firemní VPN a to mne dost obtěžuje. Myslím, že tam by to mělo jít zarazit. Dík eventuálně i za radu, co s tím vyskakujícím oknem :-).
Dík předem za každou radu.
Zbyněk
Zablokovaný přístup k položce Možnosti Internetu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zablokovaný přístup k položce Možnosti Internetu
pokud máš firemní notebook (PC), tak je možné, že to máš zablokované. zeptej se vašeho administrátora sítě, zda to nezablokoval. máti má taky firemní book (PC) a má tam některé věci blokované i když má administrátorský účet 

Naposledy upravil(a) memphisto dne 18 bře 2008 10:59, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jsi jediný správce (admin) na PC? Zkontroluj počítač na viry, ad-ware.
Jo, jsem jediný správce, kontrolu na viry a a ad-ware dělám pravidelně. Nejsem si jistý zda to nemohl udělat instalační balíček připojení na firemní ms-sbs, který dělá jiné připojení, než je jednoduchá VPN-ka. Každopádně si myslím, že ten by měl po odinstalování po sobě uklidit, ale pokud je za to zodpovědný, tak to neudělal.
A že bych si to já sám někde zablokoval, to také nevím. Ale nechtěně ani to není vylouč - jen netuším kde.
A že bych si to já sám někde zablokoval, to také nevím. Ale nechtěně ani to není vylouč - jen netuším kde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4162
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
- 8
- 3272
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12794
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4734
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3429
-
od petr22