PC se jeví jako neustále zapnutý

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Hooper
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

PC se jeví jako neustále zapnutý

Příspěvekod Hooper » 04 pro 2017 10:28

Zdravím, mám nově zakoupený windows 10 enterprise a jeví se mi taková zvláštní věc, PC normálně večer vypnu a vypadá to že je vypnutý přičemž ve správce úloh mi to ukazuje že pc jede už 4 dny v kuse a vždy když pc zapínám tak se zapíná nějak hrozně rychle a ještě se mi načte co jsem dělal naposledy večer.. tudíž se mi otevře chrome se záložkami co jsem dělal posledně u win 10 pro mi to nedělalo pouze u toho enterprise nevíte zda je to součástí toho operačního systému nebo z jakého důvodu se mi tohle jeví? díky

https://ctrlv.cz/5DQT

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: PC se jeví jako neustále zapnutý

Příspěvekod petr22 » 04 pro 2017 10:36

Kde jsi ty Windows 10 Enterprise koupil? Enterprise edice muze legalne pouzivat pouze firma, ktera ma podepsany kontrakt s Microsoftem a na kazde PC je porizena zaroven podkladova licence OEM Windows Professional.

Jestli ti nekdo prodal licenci na Enterprise edici Windows, tak te jednoduse podvedl, navic je nemuzes doma ani aktivovat, protoze nemas aktivacni server. Jestli je to z Ebay, tak otevri spor ze prodejce je podvodnik a prodava nelegalni software.

Takze bych zacal tim, ze nainstaluju legalni licenci Windows. Enterprise nelze legalne pouzivat na domacim PC.

To co popisujes pochopitelne Enterprise ani zadna jina edice Windows nedela, ono to spis vypada, ze ti pocitac tezi Bitcoiny, takze ani ta instalace Windows nebude tak uplne nezavirovana.

Hooper
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Hooper » 04 pro 2017 10:47

Divné protože přes klíč mě to normálně pustilo.. Mám pouze aktivační klíč windows jako takový jsem bootoval přes flashku přímo z Microsoft stránky program se jmenuje nějak Microsoft media creation tool nebo tak nějak.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 04 pro 2017 11:15

Microsoft media creation tool ti zcela urcite nepovoli stahnout instalaci Enterprise edice Windows. Ta se z webu Microsoftu vubec stahnout neda.

Microsoft media creation tool stahne pouze Home nebo Professional.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 04 pro 2017 11:44

To Hooper - doporučuji Ti toto téma označit za vyřešené a zajistit si legální verzi Windows. Nelegální programy zde neřešíme - viz pravidla.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 04 pro 2017 11:54

Otazka je, co ma vlastne za verzi. Jestli se mu nekde skutecne povedlo koupit Enterprise (na Ebay se prodava, clovek dostane PDF s popisem instalace, nejaky korporatni klic a odkaz na ISO) tak k tomu dostal upravene ISO i s aktivaci.

Jestli ale tu instalaci stahnul z webu Microsoftu, tak to zcela urcite nemuze byt Enterprise. A instalace Home/Pro urcite neakceptuje korporatni Enterprise klic.

Znovu opakuji - aktivace Enterprise edice vyzaduje v siti funkcni licencni server, samotny produktovy klic nestaci.

Hooper
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Hooper » 04 pro 2017 13:24

O to nejde.. Ono se z webu microsoft nestahuje jen pro verze a home edition.. Měl jsem tam více možností nějaký pro N to nevím co je a potom ještě něco jiného než enterprise ..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 04 pro 2017 13:40

Ta utilita od Microsoftu ti nabidne jedinou edici: Windows 10, coz je spolecne medium pro Home a Pro.
Zmenit muzes jen jazyk a 32bit/64bit verzi.

Ani pres ISO Downloader to nejde.

download.jpg

Enterprise edice se s z webu Microsoftu stahnout NEDA.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 04 pro 2017 15:38

Podle všeho máš nelegální verzi (a nejspíš i s virem), což je v rozporu s pravidly tohoto fóra. Zamykám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Neustálé scrollování
    od krystofb » 23 pro 2024 11:35 » v Vše ostatní (sw)
    0
    2847
    od krystofb Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:35
  • Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
    od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8...
    38
    15865
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:58

Zpět na “Problémy s hardwarem”