Dobry den,
Behem prace jsem nechtene zavadil za USB a odpojil ext. hdd z usb3.0 Bohuzel od te doby nelze disk nacist, stale se pripojuje a odpojuje. chkdsc taky nefunguje (pry jde o RAW). Po googleni jsem narazil na program EaseUs data recovery, ktery sice disk vidi, ale jelikoz se disk stale dokola odpojuje a pripojuje tak s nim logicky nelze pracovat:/. Nejaka rada jak zachranit data? děkuji.
edit: registry jsem cistil ccleanerem
Dodatečně přidáno po 19 minutách 51 vteřinách:
Jeste dodam, ze kdyz se tedy stihnu mrknout pres easeUS do disku tak pise ze obsahuje pouze 400 mb dat z puvodnich 400giga
Ext HDD
-
- Pohlaví:
Re: Ext HDD
Pokud jde o disk, jenž má normální sata rozhraní, pak můžeš exterák rozebrat, disk vyjmout a připojit do stolního počítače. Pro obnovu dat doporučuji getdataback.
Pokud ale sata rozhraní nemá, pak máš smůlu. Nicméně existují firmy specializující se na záchranu dat. Tam ti za nějakou desítku tisíc pomohou.
Pokud ale sata rozhraní nemá, pak máš smůlu. Nicméně existují firmy specializující se na záchranu dat. Tam ti za nějakou desítku tisíc pomohou.
Tomuto se mi nejak nechce verit.
Zavadil o USB a odpojil disk nebo jsi ten disk za chodu schodil ?
To co popisujes odpovida spis narazu za provozu nez prostemu odpojeni.
Zavadil o USB a odpojil disk nebo jsi ten disk za chodu schodil ?
To co popisujes odpovida spis narazu za provozu nez prostemu odpojeni.
k zadnemu narazu nedoslo, nemam duvod vam lhat jde mi o ty data.
disk normalne sviti a tise se toci
jde o tento disk https://pevne-disky.heureka.cz/western- ... gK8Z_D_BwE
rovou se tedy zeptam ma to sata pripojeni? nez to rozeberu
disk normalne sviti a tise se toci
jde o tento disk https://pevne-disky.heureka.cz/western- ... gK8Z_D_BwE
rovou se tedy zeptam ma to sata pripojeni? nez to rozeberu

WDčka mají řadič připájený na tvrdo. Nezkoušel jsi jiný kabel? Jestli se tím vykopnutím nějak nepoškodil?
Lenovo ThinkPad T480 | Intel Core i5-8250U | 8GB RAM DDR4 | Intel UHD Graphics | 256GB SSD
Dell Inspiron 15 7560 | Intel i5-7200U | nVidia GeForce 940MX | RAM 8GB DDR4 2400 MHz | 256GB SSD
Xiaomi Mi 8 | Snapdragon 845 | 6/128 GB
Dell Inspiron 15 7560 | Intel i5-7200U | nVidia GeForce 940MX | RAM 8GB DDR4 2400 MHz | 256GB SSD
Xiaomi Mi 8 | Snapdragon 845 | 6/128 GB
Nezkousel, nemam jiny, ale pokud dany kabel pripojim k Dualshocku tak vse bezi v poradku.
jde tedy o neoriginalni kabel (ten stary je ... buh vi kde
, ale byl lehce jiny asi kvuli tomu pridavnemu napajeni)
jde tedy o neoriginalni kabel (ten stary je ... buh vi kde

Nerozebirej to, nema to smysl. Nejenomze USB rozhrani je soucast disku, ale jeste navic ta elektronika sifruje data pri zapisu, takze i kdyz ty data dostanes, tak ti budou na nic.
To co popisujes ze ten disk dela nemuze nastat po prostem odpojeni.
Skus to pripojit k jinemu PC.
To co popisujes ze ten disk dela nemuze nastat po prostem odpojeni.
Skus to pripojit k jinemu PC.
To jsem zkousel a stejny problem, kdyz to pripojim a kliknu na to napise to: is not accessible the parameter is incorrect (asi kvuli raw)
a pak se odpoji, pokud se s nim nesnazim pracovat odpoji se drive a zase se zkusi pripojit, jako kdyby se neustale restartoval (i znovu zablika)
a pak se odpoji, pokud se s nim nesnazim pracovat odpoji se drive a zase se zkusi pripojit, jako kdyby se neustale restartoval (i znovu zablika)
Jaky stav disku ukazuje Crystal Disk Info?
ted uz se ani nenacte pouze se roztoci a sviti vyskoci "bad pcb" a dal se nedeje nic (stale sviti a toci se). nikde ho tedy nevidim a nemohu to tedy ani zkontrolovat
Zpět na “Problémy s hardwarem”