Zmizení avatarů na icq 5.1
Zmizení avatarů na icq 5.1
čau, na ICQ 5.1 mi ze dne na den zmizeli avataři, a reinstall nepomáhá tak co mám dělat? díky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zmizení avatarů na icq 5.1
Měl jsi Avatara nahraného z jejich serveru nebo vlastního z PC? Pokud svého, tak obrázek který jsi tam měl nahraný nezměnil umístění?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
já nevidím avatary ani jiných uživatelů, a obrázek umístění nezměnil. Když se připojím na qip tak tam avatary vidím ale na icq ne
-
- Pohlaví:
To nejspíš nebude problém u tebe, ale na serveru ICQ. Občas si to dělá co chce.
Ale reinstal by možná pomohl.
Odebrat ICQ v Ovl. panelech - odstranit složky v Program Files a Dokumentech. Projet CCleanerem. Je možný, že ta nová instalace si něco bere z té staré - pokud si to neodstranil. A Upnout tam avatar znova.
Ale reinstal by možná pomohl.
Odebrat ICQ v Ovl. panelech - odstranit složky v Program Files a Dokumentech. Projet CCleanerem. Je možný, že ta nová instalace si něco bere z té staré - pokud si to neodstranil. A Upnout tam avatar znova.
tak to nepomohlo
- c.johnson
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
jj přesně takovejkhle problem mám taky. těsně před tím, než mi avataři zmizeli jsem nainstaloval nově flash player(asi v.9). myslím že by to mohlo být tím...
ty jo a víš že jsem ho taky nějak v tu dobu instaloval? Asi to bude tím zkusim tam dat starší
no tak to triumfálně neskončilo, odinstaloval jsem flash player a předtím tam byl místo avataru přeškrtlá ta silueta a teď dočista zmizela a je tam jen modrý plac tak nevim asi
pc

- c.johnson
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
takze sem problem zdarne vyresil
postup byl nasledujici:
1.) odinstaloval sem icq a projel sem komp cleanerem
2.) odinstaloval sem vsechny shit playery od macromedia a adobe
3.) stahnul sem flash player 7 a instnul ho
4.) znova sem instaloval icq a avatari opet fachaji

1.) odinstaloval sem icq a projel sem komp cleanerem
2.) odinstaloval sem vsechny shit playery od macromedia a adobe
3.) stahnul sem flash player 7 a instnul ho
4.) znova sem instaloval icq a avatari opet fachaji

Uprav tedy název topicu na "Zmitení avatarů na icq 5.1 VYŘEŠENO" a zaškrtni Ikonu vyřešeno. Pomůže to ostatním. Dík 

Možná máš jen problémy s připojením k serveru přes icq ... nebo je to problém icq ... zkus ten návod výše ... občas se mi stává, že taky nevidím avatary a to ani na qipu (infium) ... většinou to mám od připojení
Who let the dogs out?!
já je na qipu vidim v pohode
Zpět na “Komunikace na internetu”