Reprobedny 5.1 k pc
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Reprobedny 5.1 k pc
Nejprve na začátek, ve zvuku se vůbec nevyznám, takže omluvte prosím moji zvláštní otázku. Poradíte mi prosím jaké vybrat? Mám spadeno na Genius SW-HF 5.1 5000, už kvůli ceně a vzhledu. Zatím mám Creative Inspire T3000 2.1 na integrované zvukovce. Proto se chci zeptat zda docílím nějaké zásadní změny při poslechu hudby, když samosebou nepočítám patrně prostorový zvuk že jo? Děkuju za rady. Jinak asi maximální strop je 2500,- Kč.
Re: Reprobedny 5.1 k pc
Zrovna tyhle bych ti na poslech hudby moc nedoporučil. Na to máš lepší nějaké 2.1 systémy nebo ještě lépe dvoupásmové regálovky (to už je ale asi jiná kategorie) Ty Geniusky jsou fajn na filmy nebo nějakou tu hru, ale na hudbu to fakt není to pravé
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

Nebo můžeš koupit Logitech X-540, nic lepšího v této ceně nekoupíš. No a rozdíl oproti 2.1 bude velký. 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teď mě ještě napadlo jak ty geniusy, tak i logitechy připojím bezproblémů na mou desku ASUS M2N4-SLI , resp. její integrovanou zvukovku. Jsem četl že může být nějaký problém(víc o tom opravdu nevím) s analogem nebo něco s digitálním připojením, že nenapojím všech 6 repráků. Nebo mě spíš nějak prosím opravte.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jo napojíš , máš přeci manuál k MB, tam to je ,při 5.1 i 7.1 se využívají jacky pro vstupy line -in a mic, nakonfiguruješ si to v programu ke zvukovce.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Taky zalezi,jestli mas integrovanou zvukovku s podporou 5.1,tedy sestikanalova zvukovka,to je velmi dulezite!!! 
//Pokud by sis dal dvacet vteřin práce a vyhledal si, že jeho deska podporuje 6ti kanálový zvuk, pak bys vynechal své velni důležité sdělení
//Karlos

//Pokud by sis dal dvacet vteřin práce a vyhledal si, že jeho deska podporuje 6ti kanálový zvuk, pak bys vynechal své velni důležité sdělení
//Karlos
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak mě ještě napadlo...bude hrát hudba (mp3...) ve všech 5ti reprácích nebo jen ve dvou předních?
pouze 2.1
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Na poslech hudby bych nebral 5.1. Postačí 2.1. 5.1 jsou spíš na ty hry a filmy, jak už říkal Unholy.
Ale pokud hry hraješ, nebo se díváš na filmy, tak to pak jo, ale jen na hudbu fakt ne.

Ale pokud hry hraješ, nebo se díváš na filmy, tak to pak jo, ale jen na hudbu fakt ne.
Urcita mensina pouziva sve pc jen na hudbu,zato naprosta vetsina pouziva pc na hry.To je ten pravy duvod,proc si koupit 5.1....
//promiň, ale naprostá většina jej používá na práci
//Karlos
//promiň, ale naprostá většina jej používá na práci
//Karlos
Nj, ale on se ptal na zásadní změnu při poslechu hudby...
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...

Já vlastnim zvukovou sestavu 5.1 Logitech X-540 a jsem dost spokojenej..
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”