Revolt MP42802RC

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

bondoleg
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Revolt MP42802RC

Příspěvekod bondoleg » 20 bře 2008 07:56

Trochu jsem brouzdal po e-shopech a objevil jsem tento kousek: 2GB MP3 Revolt MP42802RC. Nejnizsi cena je cca 1200 Kc. po prohludnuti stranky vyrobce (http://www.revoltmp3.com/mp42802rc.php) jsem se dost divil - vysoke parametery, dotykovy displej...a za takovou cenu. Tak se tady ptam jestli nekdo mate skusenosti s timto prehravacem. :listen:

Reklama
Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Revolt MP42802RC

Příspěvekod Zeppelin » 21 bře 2008 11:02

Jednou jsem si koupil takový "no name" MP4 přehrávač a od té doby nikdy ne neznámích výrobců! Já teď nevím jak dalece je znám tento Revoltec ale něco mi to říká, každopádně příště kupuju jen od těch nejzámějších výrobců. Mám teď Thomson a ikdyž to byl takovej ten "slevovej" tak zatím žádný problém-mám to jen do auta a tam nepotřebuji špičkový zvuk, hlavně že funguje jak má.

Edit: tak koukám že že ten Revoltec dělá hlavně klávesnice.......no tak to prubni a napiš jak to dopadlo-někdo se obětovat musí :lol:
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

bondoleg
nováček
Stav:

Příspěvekod bondoleg » 21 bře 2008 14:01

Zeppelin píše:
Edit: tak koukám že že ten Revoltec dělá hlavně klávesnice.......no tak to prubni a napiš jak to dopadlo-někdo se obětovat musí :lol:

Tak ja to nazacatku pristiho mesice koupim a pak sem napisu jak to dopadlo.
P.S. Dival jsem se na Aukro.cz a tam je toho hodne, ikdyz neuvadeji model...

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 21 bře 2008 15:07

No moment-já to myslel jako vtip! Musíš se rozhodnout sám! Já jen aby si pak nepsal mě až to bude na.... 8)
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

bondoleg
nováček
Stav:

Příspěvekod bondoleg » 22 bře 2008 09:29

Zeppelin píše:No moment-já to myslel jako vtip! Musíš se rozhodnout sám! Já jen aby si pak nepsal mě až to bude na.... 8)

Jestli to bude na.. tak to reklamuju a hotovo.

BLC EgrO
nováček
Stav:

Příspěvekod BLC EgrO » 26 bře 2008 14:29

Revolty nebrat... Ségře jsem koupil jeden asi za 900,- a během 10ti dní odešel...

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”