Doufám že jsem založil téma do správného subfóra.
Můj problem je následující (pokusím se to napsat co neprimitivněji to půjde):
Dva měsíce zpátky, se mi začal zasekávat počítač (přidávám jeden můj velmi podrobný příklad);
Všechno v pohodě běželo, četl jsem si nějaké PDFko na hlavním monitoru, k tomu jsem měl zapnuté písničky a na druhém jsem monitoru jsem měl spuštěný Facebook na Google Chromu;
No a chtěl jsem například odpovědět na zprávu, ale ten "textbox" neodpovídal a pomalu se celý Google Chrome zaseknul (neodpovídal), tak jsem mezitím chtěl vypnout písničky v přehrávači s domněním, že Chrome rozmrzne. Tak jsem vypnul písničky, nebo alespoň jsem na tlačítko vypnutí písniček klikl (změnilo se na klasické přehrát) ale písničky pokračovaly dále, další klikání na tlačítko s písničkami nic nedělalo, tak jsem chtěl vypnout celý přehrávač, ale snažil jsem se beznadějně. Tak jsem chtěl všechno ukončit přes Správce úloh (zmáčkl jsem CTRL + ALT + DELETE), ale počítač nereagoval, ať už jsem klikal na co jsem chtěl, počítač zamrzl, po chvilce zamrzl i ukazatel myši. Po dvou minutách (někdy to je pět minut, někdy 10 sekund) co mi zamrzla myš, se všechno náhle "odmrzlo" - najel mi takový ten výběr kde je (Uzamknout, přepnout uživatele, správce úloh) prostě klasický CTRL+ALT+DELETE, a vše ostatní na co jsem klikl se odmrzlo.
Toto se dělo velmi často, dokud jsem se někde nedočetl, že to může způsobovat i Google Chrome - tak jsem jej nahradil jiným prohlížečem - Firefoxem. K mému nepochopení doopravdy problém přestal, teda alespoň na chvíli, po cca týdnu se stejný problém v různých situacích objevoval a bylo to opět častější a častější.
Tak jsem se naštval, přeinstaloval jsem celý operační systém s domněním, že tím problém vyřeším, ale má domněnka byla zklamáním - stejný problém přetrvával.
Tak jsem si původně myslel, že za to může buď disk nebo RAMky (protože vytížení RAMek a SWAPu bylo vždy velmi vysoké). - tak jsem začal vyřazovat RAMky (mám dvě, napsané v mé sestavě PC), prohazoval jsem je, zkoušel jsem jet pouze na jedné, potom pouze na druhé, bohužel neúspěšně, problém stále přetrvával.
Tak jsem zkusil disk s operačním systémem prohodit s jiným diskem (z původního Kingstonu HyperX Fury SSD 120GB jsem operační systém zkopíroval na Patriot Blaze SSD 60GB) a spustil jsem počítač - problém přetrvává.
Můžete mi prosím někdo poradit co s tím? V příloze posílám nějaké benchmarky co se mi povedly udělat, jinak jsem docela v koncích