problém s ati
problém s ati
ahoj mam menší problém s ati,tohle viz obrazek mi to začalo hlasit.je to hd 2900 pro 512mb už jsem zkoušel 3x přeínstalovat ovladače a je to stajny
Re: problém s ati
Tak toto mě psalo u mé staré grafika Radeon x300 a vždycky to bylo po tom co sem pařil far cry a potom se to kouslo...a po chvíli naběhla tato tabulka. Bohužel si nepamatuju jak sem tenhle problém řešil. Kdy ti to píše? při hraní?
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odeber dosavadní ovladače a použij ovladač z CD ke grafické kartě. Ten většinou je funkční.
To Pernee44 - pokud nemáš co poradit, jen zbytečně topic natahuješ!
To Pernee44 - pokud nemáš co poradit, jen zbytečně topic natahuješ!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to jsem pravě zkoušel,jiny nemam,ale ted jsem něco vypl v nastavení je tam u toho psany tohle...funkce vpu recover umoznuje aby ovladac ati resetoval graficky procesor v situaci kdy prestane reagovat na prikazy ovladace zobrazovaciho zarizeni
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám tomu rozumět, že již je vše OK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Grafika se zasekává, zkusil bych právě jiné ovladače, ale musíš si je stáhnout z Netu. Mám zkušenosti s Nvidií, docela solidní značka Asus a už se mi 2x stalo, že ovladače na přiloženém cd byli k ničemu, funkční a bez chybek byli až stáhnuté z Netu. Nezapomeň staré ovladače odinstalovat v nouzovém režimu a restartovat.
Jéééj vy mu zase radíte ... přes catalysty v control panelu tuto funkci vypni, je to česky a přímo tato hláška je tam prakticky zmíněna, tak odtrhni/zatrhni to, co ti to nabídne 
*Tohle je z new catalyst 8.3 ktere jsou US ...

Hezký Velikonoce

*Tohle je z new catalyst 8.3 ktere jsou US ...
Hezký Velikonoce
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4061
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06