Dobrý den.. Mám postarší základní desku ASUS P7H55-M . nevím jaký operační systém zvolit.. NA stránkách podpory ASUS je kompabilita s Windows 7 Od Wiindows 7 vlastním klíč Professional. Ještě tam je i podpora Windows 8.1. Tu také mám.. Ale mám pouze čistou verzi.. žádné další verze.. Takže jaký mám zvolit nejlepší systém.. Grafiku mám GT730 Nvidie.. já vím nic moc na dnešní dobu. grafika ale mně to postačí .. A ram mám 6GB Děkuji všem za rady a omlouvám se jestli otravuji po večeru
Myslím, že Existuje i zkušební verze, že nemusíš aktivovat ihned. Nejsem si tím, ale úplně jistý. Jinak Klíč koupíš na e-bay za 300kč někde i za 180kč. Dojde e-mailem.
Tento rok som skúsil , presne 14.1.2018 nainštalovať Win10 cez boot a použil som kľúč od Win7 z nálepky na NTB a bez problémov.Ale niekde som zahliadol , že to bolo možné do 16.1.2018.Skúsiť môže , keďže termíny, čo píše Microsoft , nie vždy sa až tak dodržujú.
po 3 letech používání (koupena pro člena rodiny), TV zobrazuje "Cant load Android system", viz příloha.
TV:
Obnovit do továrního nastavení by mělo pomoci (pokud není HW broken) - TV se vždy po "několika pokusech"...
Poslední příspěvek
Při úspěšném spuštění TV nereagovala správně - pomalá odezva, nefunkčnost aplikací, problémy s netem, nemožnost obnovit TV do továrního nastavení při normálním spuštění = Počkal jsem až system po spuštění (long loading, viz foto)
zase spadne, 15 min...
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...