Dobrý den a ahoj
Před rokem jsem měl problémy s přehráváním videa a pak jsem narazil na program KMPlayer. Přehraje v podstatě všechno a naprosto mi vyhovuje. Bohužel už od první verze co jsem nainstaloval, se mi opakuje tento problém:
Při zpuštění jakéhokoli formátu videa, se mi občas objeví tato hláška.
Po restartu, už se při prvním zapnutí opět neobjeví. Nejdříve jsme myslel, že se to stane, když chci zapnout jiné video, ale to předchozí není ukončené. To se ukázalo jako jedna z variant. Doufal jsem, že to vyřeší nová verze KMPlayeru (verze 2.9.3.1428 Final), ale nestalo se tak.
Když naskočí tato hláškaa tak se dost zhorší obraz.
Doufám, že mi někdo poradí. Děkuji
KMPlayer - opakující se problém
Re: KMPlayer - opakující se problém
A máš kodeky?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: KMPlayer - opakující se problém
Ahoj, mám KMP už dlouho a přehraje mi opravdu všechno a v té nejlepší kvalitě. Používám plnou verzi, která se nemusí instalovat, jenom se rozbalí do určené složky, osobně ho mám na C:\KMP, ale lze kamkoliv.
K programu pro jistotu ještě u sebe instaluji balík kodeků Codec Pack All in 1 a japonský Satsuki Decoder Pack (obsahuje také Classic Media Player). Při vhodném přiřazení formátů nebo dopsání nových v Možnosti - Asociace, třeba FLV - mi na všechno, co mám v PC, stačí KMP. Jen výjimečně použiji Classic Media Player (ze Satsuki) a PowerDVD, ale ani nepamatuji, kdy se mi stalo naposled, že by mi něco nešlo přehrát. Třeba WMP nepoužívám vůbec.
Pokud mi něco nešlo fakt přehrát, nebylo to programem, ale mezi židlí a klávesnicí, stačilo projít program a správně nastavit, asociovat nebo aktualizovat kodeky, nedávno jsem třeba přeinstalovala Satsuki a program opět přehrává všechno k plné spokojenosti. Opravdu s ním nemám problém, zkus projít nastavení, asociace popř. doinstaluj kodeky
son.
K programu pro jistotu ještě u sebe instaluji balík kodeků Codec Pack All in 1 a japonský Satsuki Decoder Pack (obsahuje také Classic Media Player). Při vhodném přiřazení formátů nebo dopsání nových v Možnosti - Asociace, třeba FLV - mi na všechno, co mám v PC, stačí KMP. Jen výjimečně použiji Classic Media Player (ze Satsuki) a PowerDVD, ale ani nepamatuji, kdy se mi stalo naposled, že by mi něco nešlo přehrát. Třeba WMP nepoužívám vůbec.
Pokud mi něco nešlo fakt přehrát, nebylo to programem, ale mezi židlí a klávesnicí, stačilo projít program a správně nastavit, asociovat nebo aktualizovat kodeky, nedávno jsem třeba přeinstalovala Satsuki a program opět přehrává všechno k plné spokojenosti. Opravdu s ním nemám problém, zkus projít nastavení, asociace popř. doinstaluj kodeky
son.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5337
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek