Dobrý den, tímto bych chtěla zažádat o pomoc
Jsou to dva dny co jsem zakoupila notebook Asus x54C - Procesor Intel Pentium B950 2.10GHz, RAM 4GB,HDD 750GB,Grafika AMD Radeon HD 7400M Series - 2GB, sdílená paměť 1GB a mám tam i herní čip s vlastní pamětí. Takže jsem zakoupila spíše na hraní, je mi jasné že to není nějaký herní super notebook, ale Counter-Strike 1.6 fičí v pohodě, s tím jsem aji počítala, byla jsem spíše zvědavá jak to rozjede Counter-Strike: Global Offensive. Jede to úplně super, neseká se to nic, takže jsem spokojená. Akorát nastal problém.

Zjistila jsem, že když např. projíždím internet, videa...a i když je notebook v klidu nabíjí se (kontrolka svítí červeně). Jakmile právě zapnu jednu z těchto her (a vím že GO) je náročnější hra ale dělá to i u té z roku 1999, tak se přestane nabíjet (kontrolka přerušovaně bliká červeně).

Takže než se to vyřeší, můžu si tak zahrát než se baterie vybije, což netrvá dlouho. Zkoušela jsem to bez baterky, ale jakmile jsem hru zapla notebook se okamžitě vypl. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Nebo neměl někdo stejný problém? Na internetu jsem pár diskuzí se stejným problémem našla a to měli už dokonce herní notebooky...ale řešení problému tam nebylo.

Napadá mě jestli třeba nemám příliš slabou nabíječku - jinou jsem ještě nezkoušela, to až zítra. Kdyby něco s baterkou tak to ještě přežiju a nebo možná něco v nastavení? Ale nic takového jsem nenašla...
Předem děkuji všem za odpovědi, jsem už zoufalá