Vyhořelý zdroj
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyhořelý zdroj
Chlopi požádal mě Daimned že mu vyhořel zdroj u kompu jestli nevim co stím. Protože nevím tak se za něj i za sebe ptám. Prosím vás o postup. Než tam vrazí jinej aby si neudělal víc škody než uřitku.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyhořelý zdroj
Budu reagovat asi jednoduše..proč to neveme rovnou do prodejny at mu ho tam dá technik 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Moc tomu nerozumím , když je vyhořelej tak ho musí vyměnit, nebo ho chce opravovat?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozhodně se už neoplatí ho opravovat , jestli chceš vědět postup u výměny odpojit vše od zdroje a vyšroubovat šroubky , měl by "odpadnout" sám. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroje jsou vybaveny ochrannými obvody, které - ja k už sám název praví - mají za ůkol chránit zdroj před poškozením při proudovém, výkonovém nebo tepelném přetížením. Pokud zdroj vyhoří, bývá proto většinou příčina v selhání některé součástky v samotném zdroji. Pravděpodobnost, že zdroj odešel působením zátěže, je malá. Vyloučit se to ale samozřejmě nedá, je to ale úkol pro specielně vybavenou dílnu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Normálně starý zdroj odpojí-vyndá a zapojí druhý.Žádné jiné věci dělat nemusí.Pak teprve zjistí,jestli PC jede, nebo si odcházející zdroj vzal něco sebou 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ja k mi odpověděl maffi to bylo co jsem chtěl vědět vytahat a nastrkat konektory zvládně i školák mě šlo o to jak to vypadá před zapojením nového jestli se dá něco testovat a tak. Když už si koupí nový zdroj aby jej znovu neodpálil při prvním zapnutí.
Ještě se zeptám takto jsou přímo v krabici zdroje nějaké pojistky nebo tak něco třeba mu to jen vylítalo a stačilo by to vyměnit Měl tam TOP Tech TT-250.
Ještě se zeptám takto jsou přímo v krabici zdroje nějaké pojistky nebo tak něco třeba mu to jen vylítalo a stačilo by to vyměnit Měl tam TOP Tech TT-250.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Psal jsi , že je vyhořelej, To je jako začouzenej?Pojistky tam jsou, ale přečti ještě jednou , co psal mmmartin.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže chlapci vyřešeno daimned si shání pro jistotu po bazarech novou základovku. no a zdroj mu dodám. no a uvidíme co uvidíme.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7450
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
05 bře 2025 18:32