potřeboval bych pomoc . Mám soubor s daty viz příloha. A potřeboval bych aby se každý řádek samostatně odeslal na jeden email, třeba test@test.cz. Potřeboval bych na to nějaký makro, protože bych to rád využil i u jiných souborů. Zkoušel jsem jich několik ale vždy sem musel nastavit daný řádek ale pokud budu mít v souboru několik set řádků, tak to není úplně praktické .
Zkráceně mám soubor s 200 řádky a potřebuju aby se každý řádek odeslal zvlášť do jednoho emailu......
Ahojky, chtěla bych se zeptat zdali se někdo setkal s tímto problémem a vědel by poradit?
Mamky přítel má cca 4 roky televizi LG UK6500PLB s tim magic ovladačem.
Do nedávna na ní šel načítat email úplně vpořádku i vše ostatní. Ale zničeho nic se...
Poslední příspěvek
Měl sem na mysli sw youtube, tedy aplikaci, ale pokud se jedná jen o stránky seznamu v prohlížeči a ostatní je OK, tak bych úplně nehledal chybu v TV. Něco se zřejmě změnilo u seznamu a ten prohlížeč to nezvládá. Mamky LG je novější?
Mám Excel 2007 i 2010. Chci mít otevřené současně dva soubory a vidět ty tabulky obě, každou ve svém samostatném okně. Ano, dá se překlikávat na liště mezi soubory, ale vždy vidím jen jeden aktivní. A ano, dá se nastavit v zobrazení...
Poslední příspěvek
Myslím, že u 2010 fungovalo, že si otevřeš nový prázdný excel a přes nabídku soubor ->otevřít pak zvolíš dokument a měl by se otevřít v té konkrétní instanci excelu
Ahoj,
MOC prosím, nevím si rady s jednou "drobností" v Excelu (viz příloha).
Mám dva listy.
Do listu Zdroj si budu kopírovat data z externího informačního systému, která se neustále mění stylem ne že jen přibudou nové řádky shora, ale...
Ahoj ve spolek. Potřeboval bych radu zkušených. Potřebuji vytvořit v excelu rozbalovací seznam ale aby byly vidět všechny řádky a byly větší, tudíš ComboBox. Ten mám nastavený a funguje. Ale potřeboval bych tento ComboBox rozkopírovat na 4000řádků....
Zdravim, myslite, ze jde nejak (relativne snadno) vyresit tento problem.
Excelovsky soubor ma u kazde prvni bunky v radku komentar.
Tento komentar je vzdy obrazek.
Obrazek se nastavuje tak, ze delsi strana je vzdy 9,6cm a kratsi strana se prida ve...