Sháním PC sestavu (bez monitoru, bez OS, budget 25k) pro herního fotografa

Rovněž se nechci ochudit jako bývalý gamer o Witchera III a novinku KingdomCome: Deliverance. Perfektní grafika ve hrách pro mě není prioritou, chci si je zahrát a dohrát - klidně na medium nastavení.
Nemám 4K monitor a ani neplánuji v budoucnu pořizovat.
Byly by jste ochotni navrhnout mašinku, která když se zadýchá u hromadného exportu 300 RAW fotek a při ultra detailech v hrách, tak mi to rozhodně nebude vadit ani drásat nervy? Alespoň si od PC odpočinu.
V nových komponentech se moc nevyznám. Pracoval jsem na notebooku Dell Presicion m4600 a nyní na MacBooku Pro 2013. Dell už mi přišel pomalý a k MacBooku jsem bohužel nepřirostl (mimo jiné, je na prodej

Líbí se mi sestava kterou jsem našel na foru v doporučených PC sestavách Herní mainstream sestava za 26 tis. Kč, ale chtěl bych poradit, jestli by nebyla na place nějaká lepší (jiná, více pro účely práce s fotografií) kombinace procesoru, MB a grafické karty. Mám na mysli třeba Ryzen 5 1600 (1600X) a k tomu grafiku.
Děkuji za informace a návrhy. Pokud jsem na něco důležitého zapomněl, podle čeho můžete přesněji poradit, tak doplním.