Problém se spouštěnim her
Re: Problém se spouštěnim her
Zkontroloval jsem správce systému a nic... Tam se to tváří v pořádku. Mam vypnuté aktualizace a pro jistotu udělám test na viry... Ovladačeme na ATI by to být nemělo. Vlastně veškerý SW co teď používám tak používám od doby co jsem tenhle počítač stavěl. Nejsem lama ale s tihmle druhem problému jsem se fakt ještě nesetkal proto píšu sem a zkusim každou vaší radu :) Napadá vás ještě něco???
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je ověřeno, že ta grafická karta je OK? Případně zkus otestovat v jiném PC, pokud máš tu možnost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Noo zkoušel jsem ten test co jsi mi poradil. MOžnost to zkusit jinde nemam. Zkusim nějakou starší hru co mi dřív už šla protože žádná z her co jsem doposud zkoušel mi tu ještě nešla...
Tak jsem teď vyzkoušel Call of duty 4 a jde mi to bez jedinýho problému. Bez trhání a jakejchkoliv chyb. Hraju to plynule na rozlišení 1680x1050
Bohužel na 9600XT uz nove hry ani nespustis ... pocinaje, ted uz staricky, CMRR:Dirt .... nicmene, mel jsem 9800XT 128Mb DDR , 3200+ , 2048 RAM , 3 disky , 2 mechaniky ... a 350W to tahal bez problemu (cet jsem jen 1. stranku tohohle threadu).
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
no probnlé mej prostě v tom, že místo toho aby mi ta hra naběhla a třeba se sekala nebo tak něco tak mi jen napíše, že došlo k chybě a skočí mi to tipycký okno s odesíláním chyby
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to nemáš originál koupené hry, tak se nediv, ale to tady neřešíme. Takže hlavně pravdivé informace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak čim by to ještě mohlo bejt???
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4019