Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Dá - Pořiď si k tomu klaksonu z autobusu i baterii z autobusu. To je nejjednodušší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
No nepřipadá mi mi dost vhodné vozit v autě ještě baterii z autobusu, ta 12V se stále dobíjí spotřeba je malá, myslím že ten měnič je lepší...je to věc názoru..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Pic: nebo bych si mohl pořídit celej autobus, to by taky nebylo špatný... jaro3: Když to nebude nijak extra složitý, tak i sestrojit. Ale nechci, aby to bylo moc náročný na místo. To už bych si mohl rovnou pořídit roury ze Sergeje, i o těch vím.
Pokud máš nějaké elektronické znalosti tak třeba tady( ale neznám odběr toho klaksonu) http://kutil.borec.cz/menic1224.html Nebo najít netu jiný, je jich tam dost.
Nějak mi to připomíná známý seriál o dvou kutilech. Jen doufám, že odmítne přebytečné chemické wc z autobusu, ale to nepotřebuje baterii.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Neříkám že by se chemické WC z autobusu občas nehodilo. Obvzláště na D1 při známých častých zácpách, kdy člověk trpí naprostým opakem. jaro3: to by mělo stačit. Na osobáky se prodávaj klaksony někde na 8A. Tento zdroj by to snad měl utáhnout. Zatím díky.
Marfy: to mi je jasný, ale mě právě jde o hlasitost. Když mi na dálnici vlítne kamion před ksicht a pomalu ani neblikne, tak můj stávající klakson prostě neslyší. Když na něj houknu něčím větším, tak o mě aspoň ví a třeba to s ním i trošku cukne. Neodsuzuju všechny, ale už mám některejch blbečků plný zuby.
neměl by si lepší klakson z vlaku?? (je to vůbec legální si dát nějakej moc silnej klakson do auta??)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Budit klakson místo 24V 12V to znamená více méně poloviční výkon...